Menu
Update over COVID-19. Onze winkel is geopend op afspraak (klik hier om een afspraak te maken). Je kunt ook nog steeds online bij ons bestellen en meet- en montageafspraken gaan door.

Plisségordijnen

Wij maken de plissegordijnen exact op maat en hebben een uitgebreid aanbod in stoffen en mogelijkheden.  Wij bieden de plisségordijnen van de topmerken Verano® en Luxaflex® met hoge kortingen aan zodat je altijd profiteert van de allerlaagste prijs.

Naast standaard ramen zijn plissegordijnen ook zeer geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Maar ook voor ramen waarin niet geboord en geschroefd mag worden hebben wij verschillende oplossingen zoals het meebestellen van klemsteunen voor draaikiepramen of een plisségordijn voorzien van een Perfect Fit systeem.

Merk

Verschillen plissegordijnen en duoplissé

De in smalle plooien gevouwen stof van plissé gordijnen kun je als een harmonica op of uit elkaar schuiven. Deze eigenschap heeft zowel de plissé als de duoplissé. Het verschil zit in de hoeveelheid stof.

De duoplissé van Verano® en de Duette Shade van Luxaflex® hebben een dubbele stof in de vorm van een honingraad (vandaar ook wel de naam honingraadplissé). Door de dubbele stof zijn de voor plissés kenmerkende touwtjes die door de vouwlagen zitten, niet zichtbaar. Daarnaast kunnen een aantal duo plissé stoffen naadloos tot 3 meter breed besteld worden. Zeer geschikt dus voor brede ramen. 

A-kwaliteit plissegordijnen voor de laagste prijs

Onze plissé gordijnen zijn van de topmerken Verano® en Luxaflex®. Wij bieden de plissegordijnen aan voor lage internetprijzen zodat je nooit teveel betaalt.

Uitvoering plissegordijnen

De plissé kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd:  Zoals standaard vrijhangend of top down - bottom up. Bij een standaard plissé beweegt de plisse alleen van boven naar beneden (net als een rolgordijn). Met een top down - bottom up uitvoering kan de plissé zowel aan de boven- als de onderkant openen. De Duette Shade van Luxaflex® kan daarnaast ook geleverd worden met Smart Cord® of LiteRise uitvoering. 

Voor lichtkoepels is een koepelplissé de ideale oplossing. Je trekt met behulp van de handgreep de plissé open en dicht. Voor moeilijk bereikbare plaatsen kan een bedieningstang worden bijbesteld. 

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig je plissé gordijnen. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de plisségordijnen kunt monteren. Wij helpen je desgewenst als je er zelf niet uit komt.

Wil je zelf niet meten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Garanties Solano Wonen

  • Directe levering vanuit de fabriek
  • Veilige verzending met Track&Trace
  • Veilig achteraf betalen
  • Volledig op maat gemaakt

Klantbeoordelingen

8.8 op The Feedback Company
5041 reviews
The Feedback Company
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken