Plisségordijnen

Plisségordijnen op maat gemaakt en van de beste kwaliteit voor de laagste prijs, vindt u bij Solano Wonen. Het systeem is van Hunter Douglas, marktleider op het gebied van onderdelen voor raamdecoratie.  Wij bieden een uitgebreide collectie plisségordijnen aan in een standaard model of top down - bottom up (in het midden van het raam). Maar ook voor draaikiepramen, koepels en voor kunststof kozijnen (Perfect Fit) hebben wij een oplossing. Kortom, een uitgebreid aanbod, lage internetprijzen en de allerbeste kwaliteit.  

Lees meer

Verschillen plissegordijnen en duoplissé

De in smalle plooien gevouwen stof van plissé gordijnen kunt u als harmonica op of uit elkaar schuiven. Deze eigenschap heeft zowel de plissé als de duoplissé. Het verschil zit in de hoeveelheid stof. De duoplissé heeft een dubbele stof in de vorm van een honingraad (vandaar ook wel de naam honingraadplissé). Door de dubbele stof zijn de voor plissés kenmerkende touwtjes die door de vouwlagen zitten, niet zichtbaar. Daarnaast kunnen een aantal duo plissé stoffen naadloos tot 3 meter breed besteld worden. Zeer geschikt dus voor de bredere ramen. 

A-kwaliteit plissegordijnen

Onze plissé gordijnen zijn van de beste kwaliteit. Het systeem is van Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding en waar ook het merk Luxaflex mee werkt.

Uitvoering plissegordijnen

De plissé kan in twee verschillende uitvoeringen worden geleverd: Standaard of top down - bottum up. Bij een standaard plissé beweegt de plisse alleen van boven naar beneden (net als een rolgordijn). Met een top down - bottom up uitvoering kan de plissé zowel aan de boven- als de onderkant openen.

Voor lichtkoepels is een koepelplissé de ideale oplossing. U trekt met behulp van de handgreep de plissé open en dicht. Voor moeilijk bereikbare plaatsen kan een bedieningstang worden bijbesteld. 

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw plissé gordijnen. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de plisségordijnen kunt monteren. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uit komt.