Menu
VELUX rolluik
-20%

VELUX Rolluik

VELUX

VELUX rolluiken houden niet alleen de overbodige warmte en fel zonlicht buiten, ze verbeteren ook de isolatie. Daardoor verhogen rolluiken de energiebalans van een dakraam, zorgen ze voor meer privacy en een gevoel van veiligheid. Deze nieuwe generatie VELUX rolluiken hebben een strakker uiterlijk en de bediening gaat nog soepeler.

U kunt kiezen uit handbediende rolluiken of elektrisch bediende rolluiken op netstroom of zonne-energie. Als u op zoek bent naar optimaal comfort en het gemak van een snelle montage, dan raden wij het rolluik op zonne-energie aan. Dit rolluik is draadloos en kan gemakkelijk bediend worden met behulp van een afstandsbediening of zelfs geheel automatisch.

Vanaf € 363,95
Levertijd circa 6 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 3 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

Bedieningsmethoden

Elektrisch (op zonne-energie)

Heeft u een INTEGRA® dakraam op zonne-energie of een handbediend dakraam? Dan zijn deze elektrisch bediende rolluiken op zonne-energie geschikt voor u. U bedient ze met een meegeleverde afstandsbediening.

Elektrisch (op netstroom)

Heeft u een elektrisch bediend INTEGRA® dakraam (op netstroom)? Dan zijn deze elektrisch bediende rolluiken op netstroom geschikt voor u. U bedient de producten met de afstandsbediening van uw elektrisch te bedienen dakraam. Bij dit rolluik wordt dus geen afstandsbediening meegeleverd.

Let op! Voor elektrische bediening (op netstroom) heeft u een bedieningssysteem nodig. Bestel deze erbij als u er nog geen gemonteerd heeft. 

VELUX Tuimelluik

Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee. Let op: Bij regen of sneeuw kunnen er resten binnenvallen doordat het dakraam volledig geopend dient te worden om het tuimelluik te bedienen.

Let op! Het tuimelluik pas alléén op VELUX tuimelvenster type GGL en GGU met minimaal één letter in de maatcode.