Menu

Houten jaloezieën

Op zoek naar A-kwaliteit houten jaloezieen op maat voor de allerlaagste prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! Solano biedt een uitgebreid aanbod aan houten raamdecoratie. Kies uit houten lamellen van ons huismerk Solano of van het merk Verano®. Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor kunnen wij goedkope houten jaloezieën leveren. Onze houten jaloezieen zijn wel 40% goedkoper dan in de winkel!

Huismerk of Verano houten jaloezieën

Houten jaloezieën worden ook wel houten luxaflex genoemd. Eigenlijk is deze benaming fout. Luxaflex is namelijk een merknaam. Wij bieden bijvoorbeeld plisségordijnen van dit merk aan. In onze showroom bieden wij ook de houten jaloezieen van het merk Luxaflex aan. In de categorie houten jaloezieen kan je kiezen tussen ons eigen Solano label en A-merk Verano. De eigenschappen worden hieronder toegelicht.

PVC jaloezieen aanbieding 35/50 mm - Solano

Zoek je PVC lamellen op maat? Onze eigen huismerk jaloezieen PVC zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 260 cm. PVC Lamellen verkopen wij in onze webshop onder de naam houtlook jaloezieën  en badkamer jaloezieën. De lamellen zijn verkrijgbaar in een breedte van 35 en 50 mm. Plastic lamellen zijn door de afwerking bijna niet van echte houten jaloezieen te onderscheiden. 

Houten jaloezieën aanbieding 35/50 mm - Solano

Onze huismerk jaloezieen van hout zijn gemaakt van sterk basswood hout. Deze houten jaloezieen worden 100% voor jou op maat gemaakt. Wil je kwaliteit maar niet teveel betalen? Dan zijn deze houten lamellen een hele goede keuze!

Badkamer PVC jaloezieën 35/50 mm - Solano

Onze huismerk PVC jaloezieen badkamer leveren wij al vanaf € 44,95. Deze PVC jaloezieen op maat hebben een houtlook laag. Hierdoor is deze jaloezie bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Kies voor PVC jaloezieen 50mm of 35mm.

Houten jaloezieen 50 mm - Verano®

De houten jaloezieen 50 mm van het topmerk Verano® kunnen wij leveren tot maar liefst 340 cm breed. Verano heeft een uitgebreide kleurencollectie. Kies voor stoere zwarte houten jaloezieën of frisse houten jaloezieën wit. Ook warme houttinten, zoals walnut of eiken, zijn mogelijk. Ook wat betreft ladderbanden is er veel keuze. De houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof.  

Houten jaloezie 65 mm - Verano®

De 65 mm houten jaloezieen van Verano® zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren. Ga voor een houten jaloezie zwart, wit of gebroken wit. Of kies uit 3 warme houttinten: cherry wood, walnut en ebony. Deze maatwerk jaloezieen zijn gemaakt van basswood hout. Kies voor een breedte tot 260 cm.

Houten jaloezieën: vragen & antwoorden

Wat kosten houten jaloezieen op maat?

De kosten van houten jaloezieen op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Vervolgens kies je voor Solano of Verano houten jaloezieën. Daarnaast speelt de keuze voor PVC of echte houten jaloezieën een grote rol. Bovendien kan er prijsverschil tussen de verschillende kleuren zitten. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs van jouw horizontale zonwering. Ga hiervoor naar het product van jouw keuze. Vervolgens klik je op de gele ‘Bereken je prijs’ knop.

Wat zijn PVC jaloezieen?

PVC jaloezieen zijn ideaal voor de badkamer en keuken. Dit materiaal is namelijk vochtbestendig. Bovendien zijn houtlook jaloezieën duurzaam, brandvertragend, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Vanwege de aantrekkelijke prijs worden plastic lamellen ook toegepast in andere ruimtes. De woonkamer bijvoorbeeld. PVC lamellen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Dit geldt zeker voor PVC jaloezieën met houtnerf.

Kies je voor houten jaloezieen met of zonder ladderband?

De keuze voor wel of geen ladderband is meestal een kwestie van smaak. Een ladderband geeft je houten jaloezieën een stoere touch. Dit gaat bijvoorbeeld goed samen met een industrieel interieur. Een ladderband heeft ook een functionele functie. Het dicht de gaatjes in de lamellen namelijk af. Zo wordt er iets meer licht tegengehouden.

Hoe hang je houten jaloezieen op?

Houten jaloezieen ophangen doe je met montagebeugels. Deze kunnen eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam worden geplaatst. Bekijk onze montagehandleiding voor uitgebreide informatie over het bevestigen van jouw houten raamdecoratie. 

Hoe maak je houten jaloezieen schoon?

Houten jaloezieen schoonmaken doe je eenvoudig met een plumeau of droge stofdoek. Tip: wikkel de stofdoek om een stijltang of vleestang. Zo reinig je in één beweging beide kanten van de lamellen! Wil je ultiem gemak? Kies dan voor PVC jaloezieën. Deze zijn nóg onderhoudsvriendelijker! Je kan ze namelijk ook met een natte doek of zelfs (milde) allesreiniger schoonmaken. Lees ons blog over raamdecoratie reinigen voor meer tips!

Garanties Solano Wonen

  • Directe levering vanuit de fabriek
  • Veilige verzending met Track&Trace
  • Veilig achteraf betalen
  • Volledig op maat gemaakt

Klantbeoordelingen

8.8 op The Feedback Company
4874 reviews
The Feedback Company
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken