Houten jaloezieën

Onze houten jaloezieen zijn van de betere A-kwaliteit en worden 100% voor u op maat gemaakt voor de allerlaagste prijs.  In ons uitgebreide aanbod kunt u een keuze maken uit ons eigen merk of van het merk Verano®. Omdat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kunnen wij hoge kortingen aanbieden tot wel 40% op de winkelprijzen.

Lees meer

Houten jaloezieën - Solano collectie

A-kwaliteit maatwerk houten jaloezieën van ons eigen merk van sterk basswood hout of PVC.

Houten jaloezieën - Verano® collectie

Houten jaloezieën op maat gemaakt van het kwaliteitsmerk Verano® 

Houtlook jaloezie 35/50 mm - Solano

Ons eigen huismerk houtlook (PVC) jaloezie is verkrijgbaar in 35 en 50 mm en wordt speciaal voor u op maat gemaakt tot een maximale breedte van 260 cm. De houtlook jaloezieen is door de afwerking bijna niet van echte houten jaloezieen te onderscheiden. 

Houten jaloezie 35/50 mm - Solano

Ons eigen huismerk houten jaloezie is gemaakt van het sterke basswood hout en wordt 100% voor u op maat gemaakt. Wilt u kwaliteit maar niet teveel betalen, dan is deze jaloezie een hele goede keuze. 

Badkamer jaloezie 35/50 mm - Solano

Ons eigen huismerk badkamer jaloezieen leveren wij al vanaf € 44,95. De badkamer jaloezie is van PVC met een houtlook laag waardoor deze jaloezie bijna niet van echt hout te onderscheiden is. 

Houten jaloezie 50 mm - Verano®

De houten jaloezieen 50 mm van het topmerk Verano® kunnen wij leveren tot maar liefst 340 cm breed. Verano heeft een uitgebreide kleurencollectie en veel keuze in ladderbanden. De houten jaloezie wordt standaard geleverd met een houten sierkoof.  

Houten jaloezie 65 mm - Verano®

De 65 mm houten jaloezieen van Verano® zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren. Deze maatwerk jaloezieen zijn gemaakt van basswood hout en kunnen tot 300 cm breed besteld worden.