Houten jaloezieën

Houten jaloezieen geven een natuurlijke en warme uitstraling en hebben een hoge isolatiewaarde. Hierdoor houdt u tijdens de koude winterdagen de warmte binnen en in de zomer blijft uw woning lekker koel. U kunt kiezen uit een lamelbreedte van 50 mm of 65 mm. De badkamerjaloezie kunt u bestellen in 35 mm en 50 mm.

Lees meer

Houten jaloezieen op maat

Al onze houten jaloezieen worden op maat gemaakt. De 50 mm houten jaloezie kan tot een breedte van maximaal 345 cm op maat worden gemaakt. De maximale hoogte is 300 cm. De maximale breedte van de 65 mm houten jaloezie is 270 cm en de maximale hoogte 300 cm.

Duurzame keuze

De houten jaloezieën 50 en 65 mm zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd basswood en abachi hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo maakt u ook een duurzame keuze! 

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de houten jaloezieën tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw houten jaloezieën. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de houten jaloezieën kunt monteren. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uit komt.