Menu
Houten jaloezie 50 mm
-40%

Verano Houten jaloezie 50 mm

Verano

De 50 mm houten jaloezieën van het topmerk Verano® worden 100% op maat gemaakt. Een selectie kan tot maar liefst 345 cm breed besteld worden. De lamellen zijn gemaakt van bamboe of Basswood hout. De houten jaloezie wordt geleverd met een bovenbak en een houten voorlijst (koof) in bijpassende kleur. 

Vraag voor de juiste kleur gratis houten kleurstalen aan.

Vanaf € 99,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Bediening houten jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of een bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een houten koordknop. Verder wordt de jaloezie geleverd met een bovenbak en een houten koof in dezelfde of een bijpassende kleur.

Houtsoort van de 50 mm houten jaloezieën

De 50 mm houten jaloezieen van Verano® zijn gemaakt van Basswood hout of bamboe. Basswood komt uit Noord Amerika en is een lindehoutsoort. Door het gewicht is Basswood uitermate geschikt voor het vervaardigen van houten jaloezieen. Het hout is FSC-gecertificeerd, d.w.z. dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Naast de natuurlijke en warme uitstraling die houten jaloezieën geven, zijn ze dus ook een ecologisch verantwoorde keuze. Bamboe is nóg duurzamer. Dit omdat bamboe onwijs snel groeit: Drie keer harder dan de snelst groeiende boom. Bovendien is bamboe een licht materiaal. Hierdoor heb je een minder zwaar pakket. Dit is fijn bij het op- en neerhalen van de jaloezieën.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding 

De 50 mm houten jaloezieën van Verano® zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieën worden standaard geleverd met schaarsteunen. Bij elektrische bediening leveren wij koofsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam worden bevestigd. De afmeting van de bovenbak is 5,9 cm diep en 5,1 cm hoog. Optioneel is staaldraad zijgeleiding bij te bestellen. Dit voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. 

Elektrische bediening

Voor meer bedieningsgemak kun je de 50 mm houten jaloezie ook bestellen met elektrische bediening. Je hebt hierbij keuze uit verschillende motoren. De motoren zijn onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak.

Ons huismerk accumotor is voorzien van een ingebouwde accu en wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. Door de ingebouwde accu heb je geen aparte batterijhouder nodig. Met de accumotor kun je de jaloezieen alleen tuimelen.

De Somfy Sonesse motor 40 (230V) wordt bediend door middel van een draai- of drukschakelaar. De Somfy Sonesse 40 RTS (230V) wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. De Sonnesse motor is bedraad en moet aangesloten worden op een stroompunt. Met deze motor kun je de jaloezie zowel op en neer bewegen als tuimelen.  

Bediening met je Smart Phone

Wil je de jaloezieen met je Smart Phone, tablet of computer bedienen? Dan dien je hiervoor eerst een domoticasysteem aanschaffen. Hiermee kun je de jaloezieen in en om het huis, vanaf waar ook ter wereld bedienen via Smartphone, Tablet (Apple iOS of Android), computer of Apple Watch. 

Onze huismerk accumotoren zijn geschikt voor bediening met domoticasystemen van onder andere HomeWizard, Klik-Aan-Klik-uit/Trust, Homey, Amazon en Google Home. De frequentie waarop de motor werkt is 433 Mhz.

De Somfy RTS motoren zijn geschikt voor bediening met een domoticasysteem van Somfy zoals de Tahoma Box of de Connexoon RTS Let op: dit geldt alleen voor de RTS motoren van Somfy. 

Ladderkoord of ladderband

De 50 mm houten jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. De ladderkoorden worden in dezelfde kleur als de lamellen geleverd. Wil je je interieur een stoere look geven, dan is ladderband een goede keuze. De ladderbanden kunnen in de kleur van de houten jaloezieën besteld worden, maar voor meer contrast kun je ook een andere kleur kiezen zoals een witte jaloezie met zwart, grijs of taupe ladderband.

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 100 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 160 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 220 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 280 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 340 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 345 cm breed 7 ladderkoorden of ladderbanden 

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 280 cm breed 5 steunen 
t/m 300 cm breed 6 steunen 

Pakkethoogte (indicatie)

  Met ladderkoord Met ladderband
t/m 100 cm hoog 16 cm 19 cm
t/m 150 cm hoog 21 cm  24 cm 
t/m 200 cm hoog  26 cm  29 cm 
t/m 250 cm hoog  31 cm  34 cm 
t/m 300 cm hoog 36 cm 39 cm 

 

Technische specificaties

Minimale afmetingen 35 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 345 cm breed x 300 cm hoog
Systeemkleur Zelfde kleur als lamel
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 5,1 cm breed x 5,9 cm hoog 
Afmetingen steunen Schaarsteun: 6,6 cm diep x 5,6 cm hoog
Koofsteun: 9,5 cm diep x 7 cm hoog
Eigenschappen Hout is een natuurproduct:
- de kleur en de nerf kan van lamel tot lamel variëren
- hout kan reageren op een te hoge of lage vochtigheidsgraad
- voorkom plaatsing boven warmtebronnen
- onder invloed van licht kan hout verkleuren
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken