Aluminium jaloezieën

De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Een geraffineerde en subtiele stijl creëer je met een smalle lamel, terwijl een brede lamel een stoer aanzicht heeft. Onze aluminium jaloezieën kunnen uitgevoerd worden in vier verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm.  

Lees meer

Aluminium jaloezieën - Solano collectie

A-kwaliteit maatwerk jaloezieën van ons eigen merk.

Aluminium jaloezieën - Verano® collectie

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt van het kwaliteitsmerk Verano®

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Onze aluminium jaloezieen zijn van de beste in hun soort voor wat betreft de kwaliteit en afwerking. De lameldikte van onze jaloezieën zijn maar liefst 0,21 mm en kunnen daarom tegen een stootje. De onderdelen zijn van Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding. Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de jaloezieën tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Jaloezieen op  maat

Al onze jaloezieen worden op maat gemaakt en passen daarom perfect voor uw raam. Dus geen grote kieren of een dik pakket lamellen op uw vensterbank maar precies op maat in zowel de hoogte als breedte. U kunt daarbij kiezen uit verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en 70 mm. De 50 en 70 mm uitvoering kunt u ook bestellen met ladderband. 

Snelle levering en gratis verzending

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip u niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis.