Aluminium jaloezieën

Onze aluminium jaloezieen worden 100% voor u op maat gemaakt voor de allerlaagste prijs. Naast onze eigen huismerk jaloezieen bieden wij ook de jaloezieen van het topmerk Verano® aan. De jaloezieen van ons huismerk en de 16 mm jaloezieen van Verano® kunt u bestellen tot een breedte van 280 cm en de 50 en 70 jaloezieen van Verano® tot maar liefst 400 cm breed. De 16 mm en 25 mm van Verano® kunt u optioneel ook met speciale klemsteunen bestellen voor draaikiepramen zodat u niet hoeft te boren en te schroeven. 

Lees meer

Aluminium jaloezieën - Solano collectie

A-kwaliteit maatwerk jaloezieën van ons eigen merk.

Aluminium jaloezieën - Verano® collectie

Aluminium jaloezieën op maat gemaakt van het kwaliteitsmerk Verano®

Voor elk type raam een geschikte jaloezie

Jaloezieen zijn geschikt voor veel ramen. Van dichte ramen, openslaande ramen, dakramen tot deuren en draaikiepramen. Voor deuren, dakramen en openslaande ramen kunt u bij alle lamelbreedtes optioneel zijgeleiding meebestellen.

Draaikiepramen

De 16 en 25 mm jaloezieen van het merk Verano® kunt u bestellen met speciale klemsteunen voor draaikiepramen zodat u niet hoeft te boren en schroeven. 

Ook bij onze Perfect Fit jaloezieen hoeft u niet te boren en te schroeven. De jaloezie wordt geleverd met een frame en speciale klemmen die u in het rubber van het glas vast klemt. Een Perfect Fit jaloezie is geschikt voor bijna alle ramen voorzien van flexibel rubber. 

Jaloezieen op maat

Al onze jaloezieen worden op maat gemaakt en passen daarom perfect voor uw raam. Dus geen grote kieren of een dik pakket lamellen op uw vensterbank maar precies op maat in zowel de hoogte als breedte. U heeft de keuze uit ons eigen huismerk en de jaloezieen van het topmerk Verano®. Wij bieden de jaloezieen in verschillende lamelbreedtes aan: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. De 50 en 70 mm van het merk Verano® kunt u ook bestellen met ladderband. 

Snelle levering 

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip u niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in.