Menu
Update over COVID-19. Onze winkel is geopend op afspraak (klik hier om een afspraak te maken). Je kunt ook nog steeds online bij ons bestellen en meet- en montageafspraken gaan door.

Aluminium jaloezieën

Onze aluminium jaloezieen worden 100% voor je op maat gemaakt voor de allerlaagste prijs. Naast ons eigen voordelige Solano label bieden wij ook jaloezieen van het topmerk Verano® aan. Onze Solano collectie is leverbaar in een lamelbreedte van 25, 35 of 50 mm en leverbaar tot 280 cm breed. De jaloezieen van Verano® kunnen daarnaast ook in 16 mm en 70 mm besteld worden. De 50 mm en 70 mm jaloezieen tot maar liefst 4 meter breed. 

Voor draaikiep ramen kun je bij de 16 mm en 25 mm van Verano® klemsteunen meebestellen zodat je niet hoeft te boren en te schroeven. 

Merk

Voor elk type raam een geschikte jaloezie

Jaloezieen zijn geschikt voor veel ramen. Van dichte ramen, openslaande ramen, dakramen tot deuren en draaikiepramen. Voor deuren, dakramen en openslaande ramen kun je bij alle lamelbreedtes optioneel zijgeleiding meebestellen.

Draaikiepramen

De 16 en 25 mm jaloezieen van het merk Verano® kun je bestellen met speciale klemsteunen voor draaikiep ramen zodat je niet hoeft te boren en schroeven. 

Ook bij onze SmartFit jaloezieen hoef je niet te boren en te schroeven. De jaloezie wordt geleverd met een frame en speciale klemmen die je in het rubber van het glas vast klemt. Een SmartFit Fit jaloezie is geschikt voor bijna alle ramen.

Jaloezieen op maat

Al onze jaloezieen worden op maat gemaakt en passen daarom perfect voor je raam. Dus geen grote kieren of een dik pakket lamellen op je vensterbank maar precies op maat in zowel de hoogte als breedte. Je hebt de keuze uit ons eigen huismerk en de jaloezieen van het topmerk Verano®. Wij bieden de jaloezieen in verschillende lamelbreedtes aan: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. 

 

Garanties Solano Wonen

  • Directe levering vanuit de fabriek
  • Veilige verzending met Track&Trace
  • Veilig achteraf betalen
  • Volledig op maat gemaakt

Klantbeoordelingen

8.8 op The Feedback Company
5041 reviews
The Feedback Company
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken