DECEMBER ACTIE: tot € 100 korting op ons gehele assortiment bekijk actievoorwaarden

Rolgordijnen

Onze uitgebreide collectie rolgordijnen zijn van de allerbeste A-kwaliteit.  Dat kunt u zien aan de mooie stof, het perfect afgewerkte systeem en de luxe onderlat die in verschillende uitvoeringen leverbaar is . Deze kwaliteit vindt u nergens goedkoper. Meestal zijn wij zelfs goedkoper dan veel aanbieders van op maat gemaakte rolgordijnen van mindere kwaliteit zoals bijvoorbeeld de bouwmarkten en andere online aanbieders.  

Lees meer

Rolgordijnen op maat

Bij Solano Wonen bent u op  het juiste adres voor uw maatwerk rolgordijnen voor de beste prijs. U  kunt kiezen uit ons standaard model of met luxe ronde of vierkante cassette. Ons standaard model kunt u tot maar liefst 400 cm breed bestellen. Als u kiest voor een rolgordijn met cassette is de maximaal te bestellen afmeting 280 cm breed.

Elektrische rolgordijnen

Wilt u meer gemak of wilt u uw rolgordijn via uw domotica (= huisautomatisering) kunnen bedienen, dan is een rolgordijn met elektrische bediening iets voor u.  Zowel ons standaard rolgordijn als het cassetterolgordijn kan worden bediend met een huismerk accumotor of verschillende Somfy motoren zoals de Roll Up en/of de Somfy Sonesse. Meer informatie kunt u vinden op de bestelpagina of bij de stappen in het bestelproces. 

A-kwaliteit voor lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Lage internetprijzen maar onze rolgordijnen zijn wel van een hoge kwaliteit. Dit kunt u zien aan de stof, de degelijke afwerking en de gebruikte materialen. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw rolgordijnen. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uitkomt.

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat u het zelf heel eenvoudig kunt monteren, ook als u niet zo handig bent. U schroeft de montagesteunen met bijgeleverde schroeven vast en klikt het rolgordijn er direct in. Met de duidelijke handleiding wordt aan de hand van afbeeldingen uitgelegd hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Snelle levering 

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail of SMS met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip u niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis vanaf € 500,-.