Rolgordijnen

Solano Wonen is de grootste aanbieder van op maat gemaakte rolgordijnen. Ons eigen huismerk bieden wij aan voor een zacht prijsje. De rolgordijnen zijn geschikt voor kleine en middelgrote ramen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk rolgordijnen van het A-merk Verano®. Deze kunt u tot maar liefst 4 meter breed bestellen en bieden wij aan met veel opties zoals elektrische bediening, verschillende onderlatten en een uitgebreide kleuren- en stoffencollectie.

Lees meer

Rolgordijnen - Solano collectie

Maatwerk rolgordijnen van ons eigen merk.

Rolgordijnen - Verano® collectie

Rolgordijnen op maat gemaakt van het kwaliteitsmerk Verano®

Rolgordijnen op maat

Solano Wonen is dé online specialist op het gebied van raamdecoratie. Bij ons vindt u de meest uitgebreide collectie rolgordijnen. Ons eigen huismerk voor een lage internetprijs of het kwaliteitsmerk Verano®. Daarnaast leveren wij ook maatwerk rolgordijnen voor uw dakraam.  

Het kwaliteitsmerk Verano® staat voor degelijkheid en een luxe afwerking. De standaard rolgordijnen van Verano® kunt u tot maar liefst 4 meter breed bestellen. 

Rolgordijnen met elektrische bediening

Wilt u meer gemak dan is een rolgordijn met elektrische bediening iets voor u. De rolgordijnen van Verano® kunt u bestellen met verschillende motoren zoals een huismerk accumotor of verschillende Somfy motoren zoals de Roll Up en/of de Somfy Sonesse. Meer informatie kunt u vinden op de bestelpagina of bij de stappen in het bestelproces. 

A-kwaliteit voor lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. 

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw rolgordijnen. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uitkomt.

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat u het zelf heel eenvoudig kunt monteren, ook als u niet zo handig bent. U schroeft de montagesteunen met bijgeleverde schroeven vast en klikt het rolgordijn er direct in. Met de duidelijke handleiding wordt aan de hand van afbeeldingen uitgelegd hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Snelle levering 

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail of SMS met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip u niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis vanaf € 500,-.