Menu

Rolgordijnen

Solano Wonen is de grootste online aanbieder van op maat gemaakte rolgordijnen. Je vindt hieronder rolgordijnen van verschillende merken zoals ons eigen kwaliteitsmerk Solano. Rolgordijnen voor een zacht prijsje in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. De rolgordijnen zijn geschikt voor kleine en middelgrote ramen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk rolgordijnen van het topmerk Verano®. Deze kunnen wij tot maar liefst 4 meter breed leveren en bieden wij aan met veel opties zoals met luxe aluminium cassette, een Perfect Fit frame, elektrische bediening, verschillende onderlatten en een uitgebreide kleuren- en stoffencollectie.

Rolgordijnen op maat

Solano Wonen is dé online specialist op het gebied van raamdecoratie. Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie op maat gemaakte rolgordijnen van verschillende merken. Zo bieden wij ons eigen huismerk Solano aan voor een vriendelijk prijsje. Daarnaast bieden wij ook het kwaliteitsmerk Verano® aan. 

Het kwaliteitsmerk Verano® staat voor degelijkheid en een luxe afwerking. De standaard rolgordijnen van Verano® kun je tot maar liefst 4 meter breed bestellen. 

Rolgordijnen met elektrische bediening

Wil je meer gemak dan is een rolgordijn met elektrische bediening een goede keuze. De rolgordijnen van zowel het merk Solano als van Verano kun je met elektrische bediening bestellen.  Bij de stappen in het bestelproces kun je optioneel elektrische bediening toevoegen. Hier vind je ook meer informatie over de motoren. 

A-kwaliteit voor lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. 

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig je rolgordijnen. Wij helpen je desgewenst als je er zelf niet uitkomt maar je kunt ook gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat je het zelf heel eenvoudig kunt monteren, ook als je niet zo handig bent. Je schroeft de montagesteunen met bijgeleverde schroeven vast en klikt het rolgordijn er direct in. Met de duidelijke handleiding wordt aan de hand van afbeeldingen uitgelegd hoe je dit stap voor stap kunt doen.

Snelle levering 

Bijna alle bestellingen worden tussen 5 en 8 werkdagen geleverd. Nadat je de bestelling hebt ingevoerd, ontvang je meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt je een e-mail of SMS met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip je niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis vanaf € 500,-. 

Garanties Solano Wonen

  • Directe levering vanuit de fabriek
  • Veilige verzending met Track&Trace
  • Veilig achteraf betalen
  • Volledig op maat gemaakt

Klantbeoordelingen

9.0 op The Feedback Company
4087 reviews
The Feedback Company