Menu
Rolgordijn standaard
Extra laag geprijsd
-40%

Solano Rolgordijn standaard

Solano

De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 100% op maat gemaakt. De rolgordijnen zijn van een prima kwaliteit.  Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting en zelfs met elektrische bediening.  De Solano collectie bieden wij aan voor zeer scherpe prijzen. 

Onze huismerk rolgordijnen leveren wij tot maximaal 243 cm breed. Kijk voor brede rolgordijnen tot 400 cm bij onze collectie Verano rolgordijnen.

 Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 29,95
Levertijd circa 20 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Rolgordijn samenstellen

Het is heel eenvoudig zelf je rolgordijn online samen te stellen. Met behulp van de meetinstructies bepaal je eerst de breedte en hoogtemaat. Deze maten vul je in bij de afmetingen. Vervolgens selecteert je een stof en kleur, bijvoorbeeld verduisterend, kleur wit. Twijfel je nog over de kleur van het rolgordijn? Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Stofsoorten rolgordijnen

  • Lichtdoorlatende stof: De stof van een lichtdoorlatend rolgordijn laat wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. Het is daarom zeer geschikt voor leefruimtes. Houd er rekening mee dat donkere stoffen minder licht door laten dan lichtere stoffen.
  • Verduisterende stof: De stof van een verduisterend rolgordijn laat geen licht door en is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer of kinderkamer. 

Om de lichtdoorlatendheid en de kleur te kunnen bepalen, verzoeken wij om altijd gratis kleurstalen aan te vragen, zodat je de juiste keuze maakt.

Montage rolgordijnen

Met de bijgeleverde montagesteunen, kan het rolgordijn zowel "In de Dag" (in het kozijn of tussen 2 muren) als "Op de Dag" (tegen het plafond) gemonteerd worden. Montage is heel eenvoudig. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in. 

Maten montagesteun: 56 x 42 mm (bxh)

Elektrische bediening rolgordijnen

Wil je meer gemak of wil je het rolgordijn met je Smart Phone kunnen bedienen, dan is een rolgordijn met elektrische bediening een goede keuze. De motoren zijn weggewerkt in de buis van een rolgordijn. 

Ons huismerk rolgordijn kan worden geleverd met de volgende motor:

De Somfy Junior 30 RTS accumotor is een draadloze motor met ingebouwde accu. Deze wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. De accu wordt opgeladen door middel van een meegeleverde oplaadkabel.

Wil je meer keuze in motoren? Kijk dan ook eens bij onze rolgordijnen uit de Verano® collectie. 

Afstandsbediening elektrisch rolgordijn

De Somfy Junior 30 RTS accumotor wordt bediend met een draadloze afstandsbediening.  Je hebt hierbij keuze uit een 1 of een meer kanaals afstandsbediening. Bij een meer kanaals afstandsbediening hoef je niet bij elk rolgordijn een afstandsbediening mee te bestellen. 

Lasnaad

Het rolgordijn kan een lasnaad bevatten als de hoogte en de breedte allebei groter zijn dan 190 cm. Een rolgordijn breder dan 190 cm maar niet hoger dan 190 cm heeft geen lasnaad omdat de stof dan gedraaid wordt. Bijvoorbeeld een rolgordijn van 220 cm breed en 180 cm lang wordt zonder lasnaad gemaakt.

Technische specificaties

Breedte 20 - 243 cm
Hoogte 20 - 243 cm
Montage In de dag (i.d.d.) of op de dag (o.d.d.). Wand- en plafondmontage mogelijk.
Systeemkleur Wit
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen buis 32 mm
Afmetingen bevestigingssteun 56 x 42 mm (bxh)
De onderlat steekt circa 1,5 centimeter uit onder de bevestigingssteun
Onderlat  Beklede onderlat
Child Safety Clip
Minimale kettinglengte 15 cm
Minimale installatiehoogte 165 cm

 

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken