1. Home
 2. Rolgordijnen
 3. Rolgordijn standaard
Solano

Rolgordijn standaard

Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn standaard Rolgordijn Standaard
Extra laag geprijsd
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
Jouw prijs
€ 29,95
€ 49,92
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 100% op maat gemaakt. De rolgordijnen zijn van een prima kwaliteit.  Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting maar ook met elektrische bediening.

Met de standaard meegeleverde universele montagesteunen kun je het rolgordijn zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) bevestigen. Montage is heel eenvoudig. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in. 

Technische specificaties

Breedte 20 - 243 cm
Hoogte 20 - 243 cm
Montage Met de standaard meegeleverde universele montagesteunen kun je het rolgordijn zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) bevestigen. 
Systeemkleur Wit
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen buis 32 mm
Afmetingen bevestigingssteun 56 x 42 mm (bxh)
De onderlat steekt circa 1,5 centimeter uit onder de bevestigingssteun
Onderlat  Beklede onderlat
Child Safety Clip
Minimale kettinglengte 15 cm
Minimale installatiehoogte 165 cm
Lasnaad Het rolgordijn kan een lasnaad bevatten als de hoogte en de breedte allebei groter zijn dan 190 cm. Een rolgordijn breder dan 190 cm maar niet hoger dan 190 cm heeft geen lasnaad omdat de stof dan gedraaid wordt. Bijvoorbeeld een rolgordijn van 220 cm breed en 180 cm lang wordt zonder lasnaad gemaakt.

Meetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis kleurstalen

Wil je een stof eerst voelen? Of een kleur in het echt bekijken? Dat begrijpen we! Daarom vraag je bij ons eenvoudig online kleurstalen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend! Bestel nu en overtuig uzelf van de A-kwaliteit van onze producten. De kleurstalen worden in de meeste gevallen dezelfde dag nog verstuurd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze grote showroom te Leeuwarden. Hier vind je ons complete assortiment onder één dak: Binnenzonwering, gordijnen, zonneschermen, rolluiken, screens, horren en vloeren. Ideaal wanneer je interesse hebt in meerdere producten. Als je gaat verhuizen bijvoorbeeld!

Kleurstalen aanvragen

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Meetafspraak Gratis kleurstalen