Menu
Update over COVID-19. Onze winkel is geopend op afspraak (klik hier om een afspraak te maken). Je kunt ook nog steeds online bij ons bestellen en meet- en montageafspraken gaan door.

Duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen genoemd. Door de doorschijnende baan te combineren met een niet doorschijnende baan, kun je zelf de inkijk en lichtinval regelen. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie van ons eigen label Solano en van het merk Verano®. 

Wat zijn duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen door de twee lagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Een doorschijnende baan en een gekleurde baan. Je regelt zo zelf de lichtinval. Je kunt kiezen uit standaard Duo Rolgordijnen met montageprofiel of Cassette Duo Rolgordijnen. 

Maatwerk duo rolgordijnen

Bij Solano Wonen ben je op het juiste adres voor maatwerk duorolgordijnen voor de allerlaagste prijs. Van ons eigen Solano label heb je keuze in een standaard model of met luxe aluminium cassette en van het merk Verano® een model met luxe cassette. 

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de duorolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren duo rolgordijnen

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig je duorolgordijnen. Wij helpen je desgewenst als je er zelf niet uitkomt.  

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat je het zelf heen eenvoudig kunt monteren, ook als je niet zo handig bent. Met de duidelijke handleiding wordt aan de hand van afbeeldingen uitgelegd hoe je dit stap voor stap kunt doen. 

Snelle levering 

Bijna alle bestellingen worden tussen 7 en 10 werkdagen geleverd. Een aantal producten hebben een iets langere levertijd. Bij elk product staat de levertijd vermeld. Nadat je je raamdecoratie hebt besteld, ontvang je meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna houden we je op de hoogte van de levering en ontvang je 2 dagen voor verzending een indicatie van het tijdstip of een track & trace code. Past de leverdag of tijdstip je niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. 

Garanties Solano Wonen

  • Directe levering vanuit de fabriek
  • Veilige verzending met Track&Trace
  • Veilig achteraf betalen
  • Volledig op maat gemaakt

Klantbeoordelingen

8.8 op The Feedback Company
5041 reviews
The Feedback Company
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken