Duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën, zebrarolgordijnen of multi weave rolgordijnen genoemd. Door de doorschijnende baan te combineren met een niet doorschijnende baan, kunt u zelf de inkijk en lichtinval regelen. Duorolgordijnen zijn leverbaar in twee modellen. Het standaard model met montageprofiel  of met luxe aluminium cassette. Beide modellen zijn in meerdere systeemkleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Wat zijn duo rolgordijnen

Duo Rolgordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen door de twee lagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Een doorschijnende baan en een gekleurde baan. U regelt zo zelf de lichtinval. U kunt kiezen uit standaard Duo Rolgordijnen of Cassette Duo Rolgordijnen.

Maatwerk duo rolgordijnen

Bij Solano Wonen bent u op  het juiste adres voor uw maatwerk duorolgordijnen voor de beste prijs. U  kunt kiezen uit ons standaard model of met luxe cassette. Beide modellen kunt u tot 275 cm breed bestellen. 

Elektrische duo rolgordijnen

Wilt u meer gemak of wilt u uw Duo Rolgordijn via uw domotica kunnen bedienen, dan is een duorolgordijn met elektrische bediening iets voor u.  De accumotor is weggewerkt in de buis en is aan de buitenkant niet zichtbaar.  Het opladen hoeft bij normaal gebruik slechts 1 x per anderhalf jaar.

LET OP: elektrische bediening is alleen mogelijk bij de standaard duorolgordijnen. Duorolgordijnen met luxe cassette kunnen niet elektrisch omdat de cassette in de weg zit bij het opladen. 

De accumotor is ook geschikt voor bediening met een smartphone, tablet, of desktop computer m.b.v. domoticasystemen zoals van het merk: HomeWizard domotica systeem.

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de duorolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren duo rolgordijnen

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw duorolgordijnen. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uitkomt.  

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat u het zelf heen eenvoudig kunt monteren, ook als u niet zo handig bent. Met de duidelijke handleiding wordt aan de hand van afbeeldingen uitgelegd hoe u dit stap voor stap kunt doen. 

Snelle levering en gratis verzending

Bijna alle bestellingen worden tussen 7 en 10 werkdagen geleverd. Nadat u uw raamdecoratie heeft besteld, ontvangt u meteen een bevestiging met alle ingevoerde specificaties. Daarna volgt een indicatie van de leverweek en 2 dagen voor levering ontvangt u een e-mail met de exacte leverdag en indien mogelijk een indicatie van het tijdstip of track & trace. Past de leverdag of tijdstip u niet, dan plannen wij een nieuwe afspraak in. Verzending van raamdecoratie is gratis.