Menu
Duorolgordijn standaard
Ook elektrisch
-40%

Solano Duorolgordijn standaard

Solano

De standaard duo rolgordijnen van onze eigen Solano label  worden 100% op maat gemaakt en zijn voorzien van een degelijk en mooi afgewerkt montageprofiel. Er is keuze uit verschillende kleuren en stofsoorten.

 Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

 

Vanaf € 54,95
Levertijd circa 20 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 3 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Productinformatie duo rolgordijn

Ons eigen merk standaard duorolgordijn wordt geleverd met montageprofiel. Dit is vergelijkbaar met het systeem van een rolgordijn. Naast duorolgordijnen met montageprofiel kun je ook kiezen voor een uitvoering met luxe aluminium cassette of de linee shade

De afwerking, de soepele bediening en de in Nederland gefabriceerde stoffen maken dit product tot de betere A-kwaliteit. Je ziet absoluut verschil met de kwaliteit van bijvoorbeeld de duo rolgordijnen in de bouwmarkten. Geen lichte materialen maar degelijk en sterk!  

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen

Duorolgordijnen zijn rolgordijnen met twee banen stof die langs elkaar heen bewegen. Een dichte baan en een transparante baan. Door het heen en weer bewegen van de stof, bepaal je zelf de juiste lichtinval.

Stofsoorten:

  • Lichtdoorlatende stof: bestaat uit een transparante en een dichte baan. De stof van de dichte baan houdt het felle zonlicht tegen maar laat wel daglicht door. Donkere kleuren laten minder licht door dan lichte kleuren. Wanneer je de dichte baan over de transparante baan schuift, heb je geen inkijk. 
  • Verduisterende stof: de transparante baan laten voldoende licht door. Bij het sluiten van de verduisterende banen over de transparante banen, werkt het duo rolgordijn verduisterend. Echter geen 100% verduistering omdat er door de kieren nog licht kan komen.
  • Silk Elegance stof:  bestaat uit een transparante en een dichte baan. De dichte baan heeft en fijne weving en een mooie zijdeglans wat een luxe uitstraling geeft. De dichte baan is lichtdoorlatend en houdt het velle zonlicht tegen, maar je kunt er niet doorheen kijken. Let op dat de donkere kleuren minder (of geen) licht door laten dan lichte kleuren. 
  • Cypres stof: bestaat uit een transparante en een dichte baan. De dichte baan is lichtdoorlatend maar je kunt er niet doorheen kijken. De stof van heeft een grove weving.

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Elektrische duo rolgordijnen

Wil je meer gemak of wil je je Duo Rolgordijn op je Smart Phone kunnen bedienen, dan is een duorolgordijn met elektrische bediening iets voor jou. De accumotor is weggewerkt in de buis en is aan de buitenkant niet zichtbaar. 

Onze elektrische duorolgordijnen zijn voorzien van een motor met ingebouwde oplaadbare accu. Je hebt dus geen stroompunt nodig. De oplaadbare accumotor is weggewerkt in de buis en is aan de buitenkant niet zichtbaar. De accu is goed voor ongeveer 10 uur stroom. Dat is ongeveer 500 x op-en-neer. Daarna wordt de accu net als een mobiele telefoon opgeladen met het bijgeleverde snoer. Een groot voordeel van een accu motor is dat je geen dure lithium batterijen met aparte oplader hoeft aan te schaffen zoals bij een batterijmotor.

De motoren zijn ook geschikt voor bediening met domoticasystemen van HomeWizard, Klik-Aan-Klik-uit en Homey. De frequentie waarop de motor werkt is 433 Mhz.

Handzender elektrisch duo rolgordijnen

Met een 1 kanaals handzender kun je 1 rolgordijn bedienen. Met een 5, 9 of 15 kanaals handzender kun je meerdere rolgordijn bedienen. Je hoeft dan niet bij elk rolgordijn een afstandsbediening mee te bestellen. 

Wanneer je het rolgordijn aansluit op een domotica systeem, moet je wel een afstandsbediening meebestellen. Deze bevat namelijk een unieke code die in het domotica systeem gekopieerd moet worden.

Meerdere duorolgordijnen naast elkaar

Wanneer je meerdere Duo Rolgordijnen bestelt die naast elkaar komen te hangen, kun je op dit de bestelpagina onder "uitlijning" aangeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat de banen van de verschillende duorolgordijnen op dezelfde hoogte komen te zitten. Uitlijning is alleen gegarandeerd bij duorolgordijnen met een gelijke hoogte. 

Technische specificaties

Breedte 30 x 270 cm
Hoogte 30 x 240 cm
Maximale afmetingen per stofsoort
Lichtdoorlatend is te bestellen tot 240 cm breed en 240 cm hoog
Verduisterend is te bestellen tot 270 cm breed en 170 cm hoog
Silk Elegance is te bestellen tot 270 cm breed en 270 cm hoog
Cyprus is te bestellen tot 270 cm breed en 170 cm hoog
Montage Wand- en plafondmontage mogelijk.
Systeemkleur Wit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen buis 29 mm (bij duorolgordijnen vanaf 200 cm is de buisdikte 36 mm)
Afmetingen bevestigingssteun 55 mm x 68,5 mm
Vormvastheid Bij duorolgordijnstoffen vanaf 240 cm breed is het mogelijk dat het doek niet helemaal strak hangt of enigszins rond gaat staan (cupvorming) . Hierop geven wij geen garantie. 
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken