Menu
Duorolgordijn standaard

Solano Duorolgordijn standaard

Solano

De standaard duo rolgordijnen zijn voorzien van een degelijk en mooi afgewerkt montageprofiel. De afwerking, de soepele bediening en de in Nederland gefabriceerde stoffen maken dit product tot de betere A-kwaliteit. Je ziet absoluut verschil met de kwaliteit van bijvoorbeeld de duo rolgordijnen in de bouwmarkten. Geen lichte materialen maar degelijk en sterk!  Standaard duo rolgordijnen zonder cassette kun je ook bestellen met elektrische bediening.

 

Vanaf € 54,95
Levertijd 5-10 werkdagen   Bekijk actuele levertijden
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 3 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

Duo rolgordijn samenstellen

Je kunt op deze pagina heel eenvoudig zelf je duorolgordijn samenstellen. Met behulp van de meetinstructies meet je eerst de breedte en hoogtemaat op. Deze maten vul je in bij de afmetingen. Vervolgens selecteer je een stof en kleur, bijvoorbeeld Silk Elegance, kleur wit. Twijfel je nog over de stof of kleur van het duorolgordijn? Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. 

Doeksoorten en afmetingen Duo rolgordijnen

De standaard lichtdoorlatende stof is de meest gangbare stof met een fijne weving. De Silk Elegance stoffen zijn ook lichtdoorlatend maar hebben een licht zijdeglanzende en fijngeweven stof. Dit geeft een extra chique uitstraling aan je interieur. Met een breedte van 275 cm, zijn deze duorolgordijn stoffen ook ideaal voor grote ramen. De Cyprys stof heeft een groffe weving wat een stoere en natuurlijke uitstraling geeft. De verduisterende stoffen zijn voorzien van een verduisterende coating in de stof. 

  • Lichtdoorlatend is te bestellen tot 250 cm breed en 300 cm hoog
  • Verduisterend is te bestellen tot 275 cm breed en 170 cm hoog
  • Silk Elegance is te bestellen tot 275 cm breed en 270 cm hoog
  • Cyprus is te bestellen tot 275 cm breed en 170 cm hoog

Standaard duo rolgordijnen 

De standaard duorolgordijnen worden geleverd met montageprofiel. Dit is vergelijkbaar met het systeem van een rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee kleuren profielen, namelijk wit en technisch zilver. De maten van het profiel zijn: Hoogte: 5,4 cm / Diepte: 6,8 cm.

Elektrische bediening

Voor meer bedieningsgemak kun je het duorolgordijn ook met elekrische motor bestellen. 

Onze elektrische duorolgordijnen zijn voorzien van een motor met ingebouwde oplaadbare accu. Je hebt dus geen stroompunt nodig. De oplaadbare accumotor is weggewerkt in de buis en is aan de buitenkant niet zichtbaar. De accu is goed voor ongeveer 10 uur stroom. Dat is ongeveer 500 x op-en-neer. Daarna wordt de accu net als een mobiele telefoon opgeladen met het bijgeleverde snoer. Een groot voordeel van een accu motor is dat je geen dure lithium batterijen met aparte oplader hoeft aan te schaffen zoals bij een batterijmotor.

De motoren zijn ook geschikt voor bediening met domoticasystemen van HomeWizard, Klik-Aan-Klik-uit en Homey. De frequentie waarop de motor werkt is 433 Mhz.

Handzender elektrisch duo rolgordijnen

Met een 1 kanaals handzender kun je 1 rolgordijn bedienen. Met een 5, 9 of 15 kanaals handzender kun je meerdere rolgordijn bedienen. Je hoeft dan niet bij elk rolgordijn een afstandsbediening mee te bestellen. 

Wanneer je het rolgordijn aansluit op een domotica systeem, moet je wel een afstandsbediening meebestellen. Deze bevat namelijk een unieke code die in het domotica systeem gekopieerd moet worden.

Meerdere duorolgordijnen naast elkaar

Wanneer je meerdere Duo Rolgordijnen bestelt die naast elkaar komen te hangen, kun je op dit de bestelpagina onder "uitlijning" aangeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat de banen van de verschillende duorolgordijnen op dezelfde hoogte komen te zitten. Uitlijning is alleen gegarandeerd bij duorolgordijnen met een gelijke hoogte. 

Technische specificaties

Breedte 30 x 275 cm (een aantal stoffen tot 250 cm)
Hoogte 30 x 300 cm (verduisterend tot 170 cm)
Montage In de dag (i.d.d.) of op de dag (o.d.d.). Wand- en plafondmontage mogelijk.
Systeemkleur Wit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Links of rechts door middel van kunststof of metalen ketting of elektrische bediening.
Afmetingen buis 29 mm (bij duorolgordijnen vanaf 200 cm is de buisdikte 36 mm)
Afmetingen bevestigingssteun 55 mm x 68,5 mm