Lamelgordijnen

Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn zeer functioneel: in één handomdraai bepaalt u de juiste mate van privacy en de lichtinval.

Lees meer

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestelt u heel eenvoudig uw rolgordijnen. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de rolgordijnen kunt monteren. Wij helpen u desgewenst als u er zelf niet uit komt.

A-kwaliteit lamellen

Onze lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kunt u zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Eenvoudig prijs berekenen en bestellen

Op deze website kunt u heel eenvoudig en snel uw prijs berekenen. Met behulp van de meetinstructies meet u eerst de breedte en hoogte van uw raam. Vervolgens vult u de maten in op de bestelpagina en u krijgt meteen de prijs te zien.