Verticale lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn zeer functioneel: in één handomdraai bepaal je de juiste mate van privacy en de lichtinval. Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in een stoffen uitvoering (89 mm) en in PVC (52, 70, 89, en 127 mm).

Lage internetprijzen

Onze prijzen behoren tot de allerlaagste internetprijzen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Hierdoor kunnen wij de rolgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden. Dubbel voordeel dus: de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig je verticale lamellen. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de verticale lamelen kunt monteren. 

Wil je liever niet zelf inmeten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

A-kwaliteit verticale lamellen

Onze verticale lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Eenvoudig prijs berekenen en bestellen

Op deze website kun je heel eenvoudig en snel je prijs berekenen. Met behulp van de meetinstructies meet je eerst de breedte en hoogte van je raam. Vervolgens vul je de maten in op de bestelpagina en je krijgt meteen de prijs te zien.

 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Levering vanuit de fabriek
  Met track&trace
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
 • Volledig op maat gemaakt
  Dat past altijd

Klantbeoordelingen

8.8 op The Feedback Company
5529 reviews
The Feedback Company