Menu
Houten jaloezie 65 mm
-40%

Verano Houten jaloezie 65 mm

Verano

De 65 mm houten jaloezieën van het kwaliteitsmerk Verano® zijn een goed alternatief voor de veel duurdere shutters. De 65 mm houten jaloezie wordt exact op maat gemaakt en is van de betere A-kwaliteit. Een mooie stevige lamel gemaakt van Basswood hout. De houten jaloezie wordt geleverd met een bovenbak en een houten voorlijst (koof) in bijpassende kleur. 

Vraag voor de juiste kleur gratis houten kleurstalen aan.

Vanaf € 129,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Bediening 65 mm houten jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of een bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een houten koordknop. Verder wordt de jaloezie geleverd met een bovenbak en een houten koof in dezelfde of een bijpassende kleur.

FSC gecertificeerd basswood hout

De 65 mm houten jaloezieën van Verano® zijn gemaakt van Basswood hout. Basswood komt uit Noord Amerika en is een lindehoutsoort. Door het gewicht is Basswood uitermate geschikt voor het vervaardigen van houten jaloezieen. Het hout is FSC-gecertificeerd, d.w.z. dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Naast de natuurlijke en warme uitstraling die houten jaloezieën geven, zijn ze dus ook een ecologisch verantwoorde keuze.

De kopse kanten van de lamellen en onderlat worden na het zagen getamponeerd (geverfd) in bijpassende kleur.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding houten jaloezieën

De 65 mm jaloezieën van Verano® zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieen worden standaard geleverd met schaarsteunen. Bij elektrische bediening leveren wij koofsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam worden bevestigd. De afmeting van de bovenbak is 5,9 cm diep en 5,1 cm hoog. Optioneel is staaldraad zijgeleiding bij te bestellen. Dit voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. 

Elektrische bediening

Voor meer bedieningsgemak kun je de 65 mm houten jaloezieen ook bestellen met elektrische bediening. Je hebt hierbij keuze uit verschillende motoren. De motoren zijn onzichtbaar weggewerkt in de bovenbak.

Ons huismerk accumotor is voorzien van een ingebouwde accu en wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. Door de ingebouwde accu heb je geen aparte batterijhouder nodig. Met de accumotor kun je de jaloezieen alleen tuimelen.

De Somfy Sonesse motor 40 (230V) wordt bediend door middel van een draai- of drukschakelaar. De Somfy Sonesse 40 RTS (230V) wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. De Sonnesse motor is bedraad en moet aangesloten worden op een stroompunt. Met deze motor kun je de jaloezie zowel op en neer bewegen als tuimelen.  

Bediening met je Smart Phone

Wil je de jaloezieen met je Smart Phone, tablet of computer bedienen? Dan dien je hiervoor eerst een domoticasysteem aanschaffen. Hiermee kun je de jaloezieen in en om het huis, vanaf waar ook ter wereld bedienen via Smartphone, Tablet (Apple iOS of Android), computer of Apple Watch. 

Onze huismerk accumotoren zijn geschikt voor bediening met domoticasystemen van onder andere HomeWizard, Klik-Aan-Klik-uit/Trust, Homey, Amazon en Google Home. De frequentie waarop de motor werkt is 433 Mhz.

De Somfy RTS motoren zijn geschikt voor bediening met een domoticasysteem van Somfy zoals de Tahoma Box of de Connexoon RTS Let op: dit geldt alleen voor de RTS motoren.

Ladderkoord of ladderband

De 65 mm houten jaloezieen worden standaard geleverd met ladderkoord. De ladderkoorden worden in dezelfde kleur als de lamellen geleverd. Wil je je interieur een stoere look geven, dan is ladderband een goede keuze. De ladderbanden kunnen in de kleur van de houten jaloezieën besteld worden, maar voor meer contrast kun je ook een andere kleur kiezen zoals een witte jaloezie met zwart, grijs of taupe ladderband.

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 100 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 160 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 220 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 280 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 300 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden

Pakkethoogte (indicatie)

  Met ladderkoord Met ladderband
t/m 100 cm hoog 15 cm 17,5 cm
t/m 150 cm hoog 19 cm  21,5 cm 
t/m 200 cm hoog  23 cm  25,5 cm 
t/m 250 cm hoog  27 cm  29,5 cm 
t/m 300 cm hoog 31 cm 33,5 cm 

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 260 cm breed 5 steunen Technische specificaties

Minimale afmetingen 35 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 270 cm breed x 300 cm hoog
Systeemkleur Zelfde kleur als lamel
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 5,1 cm breed x 5,9 cm hoog
Afmetingen steunen Schaarsteun: 6,6 cm diep x 5,6 cm hoog
Koofsteun: 9,5 cm diep x 7 cm hoog
Eigenschappen Hout is een natuurproduct:
- de kleur en de nerf kan van lamel tot lamel variëren
- hout kan reageren op een te hoge of lage vochtigheidsgraad
- voorkom plaatsing boven warmtebronnen
- onder invloed van licht kan hout verkleuren
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken