Menu
Duo plisségordijn lichtkoepel
-40%

Verano Duo plisségordijn lichtkoepel

Verano

De duoplisse voor lichtkoepel is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels, serres en dakramen. Een koepelplissé bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep met bedieningsstang of elektrisch te bedienen. Een koepel duoplissé kun je bestellen met lichtdoorlatende of verduisterende stof. 

Vanaf € 104,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Duoplissé voor lichtkoepel samenstellen

Het bestellen van een duo koepelplissé is heel eenvoudig. Bepaal met behulp van de meetinstructies eerst de breedte en hoogtemaat. Daarna kies je een stofsoort en kleur en bepaal je de overige opties zoals handgreep of elektrische bediening. 

LET OP: Bij een oppervlakte van 2 m² adviseren wij zijgeleiding mee te bestellen. Dit voorkomt doorhangen van uw plissé.  Bij oppervlaktes groter dan 3,6 m² , kan het plissédoek enigszins gaan doorhangen. Dit heeft geen effect op de kwaliteit, levendsduur of de werking van de koepelplissé.

Zijgeleidingsprofiel

Het mee bestellen van een zijgeleidingsprofiel voorkomt doorhangen van de plissé.  

Een zijgeleidingsprofiel is een aluminium zijprofiel van 1,5 cm breed waar de stof doorheen schuift. Het geeft nog meer verduistering, echter geen 100% verduistering. Het u-profiel wordt in dezelfde kleur als het systeem geleverd.

Duo plissé stoffen

Onze plissé collectie biedt een ruime keuze in kleuren en stofsoorten. Je kunt kiezen uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Lichtdoorlatende stoffen laten wel licht door, maar je kunt u niet doorheen kijken. Ook houdt de stof het felle zonlicht tegen. Ideaal dus voor koepels in leefruimtes. Verduisterende stoffen zijn door de coating in de stof volledig verduisterend. De stoffen hebben een plooibreedte van 25 mm. 

Lichtdoorlatend: standaard collectie lichtdoorlatende stof. De stof houdt het directe zonlicht tegen maar laat wel licht door. Je kunt echter niet door de stof heen kijken. Prijsgroep 0 (PG0) is de goedkoopste stofstoort. Prijsgroep 1 (PG1) zijn stoffen uit een duurdere prijsgroep.

Verduisterend: de stof laat geen licht door en is dus ideaal voor je slaapkamer of andere vertrekken die je wilt verduisteren. 

Fulltone: lichtdoorlatende stof met aan de voor- en achterkant dezelfde kleur (alle andere stoffen hebben een witte achterkant). De stof houdt het zonlicht tegen. Je kunt er echter niet doorheen kijken. Donkere kleuren laten minder (of bijna geen) licht door dan lichtere kleuren. 

Bevestiging 

Met behulp van een handgreep kun je de plisse open en dicht trekken. Als de plissé op een moeilijk bereikbare plaats wordt geplaatst, kun je een bedieningsstang mee bestellen. De bedieningsstang wordt uitgevoerd in grijs (Ral 7038) en is leverbaar in 100 cm, 150 cm en 200 cm lengte. 

Technische specificaties

Breedte 30 - 150 cm
Lengte 20 - 350 cm
Montage In de koepel of onder de koepel
Systeemkleur Wit, technisch zilver of brons
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen systeem Handbediend: 20 x 13 mm (diepte x hoogte)
Elektrisch: 27 x 34,5 mm (diepte x hoogte)
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken