Menu
Plisségordijn lichtkoepel
-40%

Verano Plisségordijn lichtkoepel

Verano

Op zoek naar lichtkoepel zonwering op maat? Een lichtkoepel plisségordijn is de ideale oplossing om jouw serre, dakraam en natuurlijk lichtkoepel warmtewerend en zonwerend te maken. Deze horizontale zonwering bevestig je heel eenvoudig in of onder de dakkoepel en is met een handgreep en bedieningsstang te bedienen. Naast handgreepbediening kan het plisse gordijn lichtkoepel elektrisch bediend worden. Ben je vooral op zoek naar goedkope zonwering voor je lichtkoepel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden raamdecoratie tot wel 40% goedkoper dan in de winkel!

Vanaf € 99,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Koepelplissé samenstellen

Met behulp van de meetinstructies op deze website, bestel je heel eenvoudig plisse zonwering voor je lichtkoepel. Je bepaalt eerst de breedte- en hoogtematen en daarna vul je de stofsoort, kleur en overige opties in. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe deze koepel zonwering kan worden gemonteerd. 

Wil je niet zelf meten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

LET OP: Bij een oppervlakte van 2 m² adviseren wij zijgeleiding mee te bestellen. Dit voorkomt doorhangen van uw plissé.  Bij oppervlaktes groter dan 3,6 m² , kan het plissédoek enigszins gaan doorhangen. Dit heeft geen effect op de kwaliteit, levendsduur of de werking van de koepelplissé.

Zijgeleidingsprofiel

Het mee bestellen van een zijgeleidingsprofiel voorkomt doorhangen van de plissé.  

Een zijgeleidingsprofiel is een aluminium zijprofiel van 1,5 cm breed waar de stof doorheen schuift. Het geeft nog meer verduistering, echter geen 100% verduistering. Het u-profiel wordt in dezelfde kleur als het systeem geleverd.

Stoffen koepel plisségordijnen 

Onze collectie plissé gordijnen biedt een ruime keuze in kleuren en de volgende stofsoorten.

Lichtdoorlatende stof

De stof van een lichtdoorlatend plisségordijn voor lichtkoepel laat wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. De stoffen zijn daarom zeer geschikt voor leefruimtes. Donkere stoffen zullen minder licht door laten dan lichtere stoffen

Verduisterende stof

Je lichtkoepel verduisteren doe je door te kiezen voor verduisterende stof. De stof van een verduisterend plisségordijn voor lichtkoepel laat geen licht door en is daarom zeer geschikt voor je slaapkamer. Let op dat er wel gaatjes in de stof zitten (vanwege de koorden) waar nog licht doorheen kan komen. Als je dit niet wilt, dan is een duoplissegordijn voor lichtkoepel een betere oplossing. Bij een duoplisségordijn lopen de koorden tussen de dubbele stoflagen.

Alle stoffen hebben een plooibreedte van 25 mm. 

Bevestiging koepel plissegordijnen

Met behulp van een handgreep kun je de plisse open en dicht trekken. Als de plissé op een moeilijk bereikbare plaats wordt geplaatst, kun je een bedieningsstang mee bestellen. De bedieningsstang wordt uitgevoerd in grijs (Ral 7038) en is leverbaar in 100 cm, 150 cm en 200 cm lengte. 

Technische specificaties plisségordijnen voor lichtkoepel

Breedte 30 - 150 cm
Lengte 20 - 400 cm
Montage In de koepel of onder de koepel
Systeemkleur Wit, cremewit, technisch zilver of brons
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen systeem Handbediend: 20 x 13 mm (diepte x hoogte)
Elektrisch: 27 x 34,5 mm (diepte x hoogte)
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken