Menu
Rolgordijn PerfectFit

Verano Rolgordijn PerfectFit

Verano

Een rolgordijn met een PerfectFit sytsteem kunt u heel eenvoudig en zonder schroeven op uw kozijnen monteren. Het systeem is geschikt voor aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd. Het rolgordijn wordt geleverd met een handgreep waarmee u het rolgordijn naar boven en beneden trekt middels een oprolveer.

De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten van uw raamdecoratie. 

PerfectFit is ook ideaal voor naar binnen draaiende ramen zoals draaikiepramen. 

Vanaf € 99,95
Levertijd 5-10 werkdagen   Bekijk actuele levertijden
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
 • 3 jaar garantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

PerfectFit frame rolgordijnen

Een rolgordijn met een PerfectFit frame is de oplossing voor kozijnen waar niet in geboord of geschroefd mag worden. PerfectFit, ook wel SmartFit genoemd, is een aluminium frame compleet met raamdecoratie, wat met steuntjes tussen de glaslatten van het raam geklemd wordt. 

De totale breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen valt en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten valt. Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame er prima tussen. 

Let op: het PerfectFit frame in combinatie met een verduisterende stof geeft geen volledige verduistering. Omdat de stof van een rolgordijn altijd aan de achterkant van de buis afrolt, ontstaat er een kier waar nog licht doorheen kan komen. 

Bevestiging rolgordijn PerfectFit

Het systeem is geschikt voor aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten van uw raamdecoratie.

Aluminium en kunststof kozijnen worden geleverd in verschillende sponningsdieptes van 18, 20, 24 en 30mm. Voor elke van deze sponningdieptes zijn de juiste clips leverbaar.

Stofsoorten rolgordijn Perfect Fit

 • Lichtdoorlatende stof: De stof van een lichtdoorlatend rolgordijn PerfectFit laat wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. Het is daarom zeer geschikt voor leefruimtes. 
 • Transparante rolgordijnen PerfectFit laten net als lichtdoorlatende rolgordijnen het daglicht door maar transparante stoffen zijn door de open structuur ook enigszins doorzichtig. De transparante stoffen uit prijsgroep 3 hebben een linnenlookstructuur en zijn vlamvertragend.
 • Verduistende stof: De stof van een verduisterend PerfectFit rolgordijn laat geen licht door en is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer of kinderkamer. Het Perfect Fit frame geeft echter geen 100% verduistering. Van een aantal stoffen is de achterkant wit en weer andere kleuren is de voor- en achterkant in dezelfde kleur. 

Twijfelt u over de kleur of stof van uw PerfectFit rolgordijn? Vraag gratis kleurstalen aan zodat u de juiste keuze maakt.

Uw PerfectFit rolgordijnen samenstellen

Het bestellen van rolgordijnen PerfectFit is heel eenvoudig. Bepaal met behulp van de meetinstructies de breedte en hoogtemaat. Deze vult u in bij de afmetingen. Daarna maakt u een keuze uit een van de stofsoorten en kleuren. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. 

Voordelen PerfectFit systeem

 • Ideale toepassing voor kunststof kozijnen en deuren.
 • Esthetische oplossing voor montage van raambekleding direct op raam.
 • Volledig geintegreerde steunen, niet zichtbaar bij voor en zijaanzicht.
 • Stabiele aluminium geleidingsprofielen waarin het product bevestigd wordt.
 • Optimale zonwering en afdichttng dankzij het aluminium 4-kaderig profiel.
 • Meest uitgebreide collectie stoffen.
 • Geen schroefgaten in uw kozijn of deur.
 • Zeer makkelijke demontage ( bij reinigen ruiten).

Specificaties

Maximale breedte 200 cm
Maximale hoogte 200 cm
Stof 100% polyester
Bediening Door middel van handgreep
Kleuren systeem Wit (ral 9016), Ivoor (ral 9001), Technisch Zilver (ral 7038)
Materiaal  Het frame is gemaakt van 100% aluminum met kunststof hoekprofielen
Overig Het Perfect Fit frame geeft in combinatie met verduisterende stof geen 100% verduistering. 
Afmeting systeem De breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm naar binnen valt en 1,5 cm op het kozijn. De cassette is circa 8 cm maar valt slechts 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten. De diepte van de cassette is circa 5 cm
Rooster boven raam Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame inclusief cassette er prima tussen.