Menu
Plisségordijn PerfectFit

Verano Plisségordijn PerfectFit

Verano

Een plissé met een PerfectFit sytsteem kunt u heel eenvoudig en zonder schroeven op uw kozijnen monteren. Het systeem is geschikt voor aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten van uw raamdecoratie.

PerfectFit is ook ideaal voor naar binnen draaiende ramen zoals draaikiepramen. 

Vanaf € 120,95
Levertijd 5-10 werkdagen   Bekijk actuele levertijden
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
 • 3 jaar garantie
 • Veilig achteraf betalen
 • Klanten waarderen ons met een 9.0/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Meet- en montageservice
Reviews
Afbeeldingen
Kleurstalen

Plissé met Perfect Fit frame

Een plissé met een PerfectFit frame is de oplossing voor kozijnen waar niet in geboord of geschroefd mag worden. PerfectFit, ook wel SmartFit genoemd, is een aluminium frame compleet met raamdecoratie, wat met steuntjes tussen de glaslatten van het raam geklemd wordt. Boren is niet langer nodig en uw plisségordijnen krijgen een extra stijlvolle uitstraling. 

De totale breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen valt en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten valt. Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame er prima tussen. 

Bevestiging plissé met perfect fit

Het systeem is geschikt voor aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten van uw raamdecoratie.

Aluminium en kunststof kozijnen worden geleverd in verschillende sponningsdieptes van 18, 20, 24 en 30mm. Voor elke van deze sponningdieptes zijn de juiste clips leverbaar.

Uw plissé perfect fit samenstellen

Het bestellen van plissé gordijnen Perfect Fit is heel eenvoudig. Bepaal met behulp van de meetinstructies de breedte en hoogtemaat. Deze vult u in bij de afmetingen. Daarna maakt u een keuze uit een van de stofsoorten en kleuren. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Om de plisses helemaal naar wens samen te stellen kunt u kiezen voor standaard of top down - bottom up uitvoering. 

Standaard of Top down-Bottom up

Een plisségordijn kunt u in een standaard uitvoering bestellen maar ook in de populaire Top down - Bottom up  uitvoering. Hiermee kunt u ook de bovenkant van de plissé laten zakken waarmee u de stof boven en onder helemaal vrij kunt laten hangen. 

Stofsoorten plissegordijnen

Wij bieden een uitgebreide stoffen- en kleurencollectie aan. Zo vindt u altijd een stof die bij uw interieur past. Vraag gratis  stofstalen aan voor het maken van de juiste keuze.

De stoffen hebben een plooibreedte van 25 mm. 

 • Lichtdooratend: deze standaard stof is lichtdoorlatend maar je kunt er niet doorheen kijken. Ideaal voor woonkamer, keuken of studeerkamer.  
 • Verduisterend: de stof van een verduisterend PerfectFit plisségordijn laat geen licht door en is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw slaapkamer of kinderkamer. Het Perfect Fit frame geeft echter geen 100% verduistering.
 • Transparant: door de open stofstructuur, is de stof enigszins doorzichtig.  De stof is tot 300 cm* te bestellen.
 • Dessin: de stof is lichtdoorlatend maar je kunt er niet doorheen kijken.   Donkere kleuren laten minder daglicht door dan lichte kleuren. De stof kan  tot 300 cm* breed besteld worden.
 • Linnenstructuur: de stijlvolle linnenstructuur is een lichtdoorlatende stof en heeft een enigszins open stofstructuur. De stof heeft een groffere weving wat de plissee een stoere en ook luxe uitstraling geeft.
 • Crushed: de stof is licht glanzend en heeft een kreukeffect. Dit geeft een  bijzondere uitstraling aan uw plissé

Voordelen van een plissé met perfect fit systeem

 • Ideale toepassing voor kunststof kozijnen en deuren.
 • Esthetische oplossing voor montage van raambekleding direct op raam.
 • Volledig geintegreerde steunen, niet zichtbaar bij voor en zijaanzicht.
 • Stabiele aluminium geleidingsprofielen waarin het product bevestigd wordt.
 • Optimale zonwering en afdichting dankzij het aluminium 4-kaderig profiel.
 • Meest uitgebreide collectie stoffen.
 • Geen schroefgaten in uw kozijn of deur.
 • Zeer makkelijke demontage ( bij reinigen ruiten).

Specificaties

Maximale breedte 150 cm
Maximale hoogte 220 cm
Stof 100% polyester
Bediening Door middel van handgreep
Kleuren systeem Wit (ral 9016), Ivoor (ral 9001), Technisch Zilver (ral 7038)
Afmeting systeem De breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm naar binnen valt en 1,5 cm op het kozijn.  
Rooster boven raam Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame er prima tussen.