Menu
Duette® Shade 64 mm
-25%

Luxaflex Duette® Shade 64 mm

Luxaflex

De nieuwe Duette® Shades collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan prachtige stoffen met speelse patronen en kleuren. Wat je stijl ook is, het brede aanbod aan stoffen helpt je licht schitterend te regelen en de gewenste transparantie of privacy te creëren in elke afzonderlijke kamer. Bovendien zijn de Duette® Shades zo compact ontworpen dat ze op bijna alle soorten en vormen ramen passen, van het kleinste draai-kiepraam tot grote glazen schuifdeuren.

Vanaf € 158,00
Levertijd circa 30 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Sinds 1985 combineren Duette® Shades een vooruitstrevend design met energiebesparende technologie. De unieke honingraatstructuur, het brede scala aan ontwerpen en vormen creëren een oogverblindende oplossing voor raamdecoratie in elke woning.

SmartCord® bediening

Luxaflex® SmartCord® is een revolutionaire en gepatenteerde bedieningssysteem voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je duette® shades moeiteloos en veilig bedienen. Bij dit systeem hoef je het koord alleen een simpel trekje te geven, en je duette shade zakt automatisch naar de gewenste eindpositie.

LiteRise® bediening

Het koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de duette® shade met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je duette® shade blijft in de positie waar je het loslaat.

Powerview®

Powerview is een gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex®. Hiermee kun je je raambekleding eenvoudig bedienen via een afstandsbediening, of via een App op je telefoon of tablet. Het Powerview systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Met dit systeem kun je eenvoudig alle Powerview raamdecoratie bedienen; van één raam tot je gehele huis. Allemaal naar je eigen wens. Het Powerview systeem is zo ingesteld dat deze kan reageren op daglicht. Zo herkent de Powerview Hub zonsopgang en -ondergang, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door jou ingestelde ochtend of avond positie komt te staan.

Innovatief met energie

Duette® Shades helpen je woning lekker warm te houden in de winter en lekker koel in de zomer. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee.

Subtiele geluidsdemping

Een gevoel van rust is een luxe die we allemaal kunnen waarderen. Duette® Shades weren geluiden van buitenaf en dempen bovendien de omgevingsgeluiden die binnenshuis ontstaan door weerkaatsing op harde oppervlakken waardoor de akoestiek in huis verbetert.

Bovenbakken en onderlatten

Bovenbak 64 mm

- Koordbediening
- LiteRise® bediening
- SmartCord® bediening
- PowerView® bediening

Onderlat 64 mm

- Koordbediening
- LiteRise® bediening
- SmartCord® bediening
- PowerView® bediening

Indicatie pakkethoogte koordrem

Producthoogte (in cm) Pakkethoogte (in mm)
Pakket klasse 1 Pakket klasse 2 Pakket klasse 3 Pakket klasse 4 Pakket klasse 5
50 35 39 44 51 60
100 39 48 57 72 89
150 43 56 69 92 117
200 47 64 82 111 142
250 51 72 94 129 167
300 55 79 106 147 190

Pakkethoogte overige bedieningsvormen

  • 64 mm LiteRise®, SmartCord® en PowerView® + 20 mm
  • 64 mm Top-Down / Bottom Up tussenrail + 20 mm

Montage

Steun 64 mm wand en plafond

- LiteRise® bediening
- SmartCord® bediening
- PowerView® CHR bediening

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken