Menu
Somfy Connexoon RTS Window

Somfy Connexoon RTS Window

Somfy

Ontdek de nieuwe manier om uw raamdecoratie en gordijnen te bedienen. Met de Connexoon RTS Window bedient u alle raamdecoratie en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met uw smartphone. Waar u ook bent en op elk moment. Maak het uzelf makkelijk en geniet van het comfort en de gemoedsrust die de eenvoudige en duidelijke functies van de Connexoon RTS Window u bieden.

Die belangrijke functies

1) HOME-MODUS (Centrale bediening)
Open en sluit uw rol-, vouw-, plissé- duo rolgordijnen of uw normale gordijnen, met een simpele klik op uw smartphone. U kunt vier persoonlijke modi aanmaken en een naam geven. Zo kunt u verschillende producten tegelijk bedienen. Bijvoorbeeld: Achterzijde huis, Wakker worden, Privacy, ...

2) TIMER
Plan het openen en sluiten van uw raamdecoratie op een datum en moment naar keuze. Dat is niet alleen handig voor uzelf, maar op deze manier kunt u ook doen alsof er iemand thuis is wanneer u weg bent.

3) SFEERVOORKEUR
Sla de stand van uw gordijnen en verlichting op, zodat u uw favoriete instellingen opnieuw kunt oproepen met één klik op uw scherm.

Werkt met Google Assistant en IFTTT.com

Betaalbaar

Rolgordijnen, vouwgordijnen, duo rolgordijnen, plissé gordijnen en gordijnen op een rail, noem maar op: met de Connexoon RTS Window kunt u al deze raamdecoratie producten bedienen met een app.

Gebruiksvriendelijk, intuïtief, slim en leuk

Controleer en bedien uw raamdecoratie met de app op uw smartphone. Ontworpen om het u gemakkelijker te maken en u meer comfort te geven in maar 1 klik.

Gemakkelijk te installeren

Verbind de Connexoon RTS Window met het internet, installeer de app en u bent klaar om uw raamdecoratie, gordijnen en verlichting draadloos met uw smartphone te verbinden en te bedienen.

Niet alleen voor raamdecoratie

U kunt ook uw verlichting bedienen met dezelfde app. Doe alsof er iemand thuis is wanneer u een avondje uit bent of met vakantie bent.

€ 169,00
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 5 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken