Menu

Meetinstructie voorzetplisséhorren

De voorzethor met plissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van het bekende, gevouwen gaas, vergelijkbaar met de plissédeur. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De hor heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor de hor in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.  De hor is gemaakt voor montage op het kozijn en wordt bevestigd d.m.v. schroeven. 

Meetinstructies voor montage op het kozijn

Breedte en hoogte:

Meet de opening van het raamkozijn (de strakke dagmaat) in de breedte en in de hoogte. Tel hier 5,2 cm bij op (= de totale breedte van het profiel).  Deze maat vult u in bij het bestellen.

Let op: indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Indien er een combi-uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij geopend raam, buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden of er kan eventueel een inzetplisséhor of een inzetrolhor achterstevoren geplaatst worden.

Meetvoorbeeld

Uw kozijn is 120 centimeter breed en 150 centimeter hoog.

U vult bij het bestellen de volgende maten in:

Breedte in centimeters: 125,2
Hoogte in centimeters: 155,2