Menu

Meetinstructie Plisséhordeur Comfort

De Plisséhordeur comfort is een strakke designdeur van eigen merk. Geheel uit aluminium en voorzien van zwart geplisseerd gaas. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

 

                   In de dag                               Op de dag

Meetinstructie bij bevestiging tussen of in het kozijn (In de Dag)

Breedte en hoogte

Meet de breedte en hoogte in centimeters van de opening van uw kozijn (= strakke dagmaat). Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Noteer de smalst gemeten maat. Deze maat vult u in bij het bestellen. U hoeft geen rekening te houden met een speling of aftrekmaat. Dit doen wij voor u. 

Voorbeeld:

Breedte opening = bestelmaat (wij zorgen voor aftrekmaat)
Hoogte opening = bestelmaat (wij zorgen voor aftrekmaat)

Meetinstructie bij bevestiging op het kozijn (Op de Dag)*

*Bij montage Op de Dag wordt de plisséhordeur tegen het kozijn en/of muur gemonteerd. Hiervoor is een Op de Dag set nodig. Dit zijn 4 profielen waarmee je een soort kozijn op een kozijn maakt.  

Enkele en dubbele hordeur

Breedte: meet de breedte van de grootste opening van het kozijn op 3 verschillende plaatsen. Tel bij de grootst gemeten breedtemaat 4,1 cm op (= 2,8 cm muurprofiel + 1,3 cm treklijst).  Deze breedtemaat vult u in bij het bestellen

Hoogte: meet de hoogte van de grootste opening van het kozijn tot aan de vloer op 3 verschillende plaatsen. Tel bij de grootst gemeten hoogtemaat 5,5 cm op (= hoogte muurprofiel). Deze maat vult u in bij het bestellen.  

Let op: bestel bij montage op het kozijn ook een Op de Dag set mee. Dit is een profiel waar de hordeur in geplaatst wordt. 

Voorbeeld: 

Breedte opening in cm + 4,1 cm = bestelmaat
Hoogte opening in cm + 5,5 cm = bestelmaat