Menu

Meetinstructie PerfectFit

Bepaal eerst hoe je het PerfectFit product gaat bevestigen. Bij bevestiging met montagesteunen meet je volgens meetinstructie A. Bij bevestiging met magneetstrip meet je volgens meetinstructie B.

 

Meetinstructie A: Montage met montagesteunen

Kunststof kozijn

Meet de breedte en hoogte in centimeters tussen de glaslatten. Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Noteer de smalst gemeten maat. Dit zijn de bestelmaten.

 

Aluminium kozijn

Meet de breedte en hoogte in centimeters tussen het rubber. Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Haal van de breedtemaat 0,4 cm af en haal van de hoogtemaat 0,7 cm af. Dit zijn de bestelmaten. 

Let op de flexibiliteit van het rubber!
Of men aftrek van rubber toepast, is afhankelijk van de hardheid van het rubber. Bij flexibel/zacht rubber < 6 mm is er geen aftrek. Bij hard rubber > 6 mm dien je wel aftrek toe te passen op de bestelbreedte.

 

Meetinstructie B: Montage met magneetstrip

Meet de breedte en hoogte in centimeters tussen de glaslatten. Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Noteer de smalst gemeten maat. Dit zijn de bestelmaten. 

De totale breedte van het PerfectFit frame is 4 cm, waarvan 2,5 cm vanaf de glaslat over het kozijn valt en 1,5 cm vanaf de glaslat voor het raam valt.

Let op!
Bij voorkeur geschikt voor rechte kozijnen met rondom voldoende ruimte om te plakken.

 

Overige informatie 

  • Houd er rekening mee dat het aluminium frame 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen valt en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten valt.
  • Zorg ervoor dat rondom het raam nog minimaal 0,6 cm (op de afbeelding in mm aangegeven) ruimte vrij is voor het plaatsen van het PerfectFit frame.

Blijf op de hoogte!

Als eerste op de hoogte blijven van onze acties en de laatste trends op het gebied van raamdecoratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken