DECEMBER ACTIE: tot € 100 korting op ons gehele assortiment bekijk actievoorwaarden

Meetinstructie inzethor met plissé

 Een inzetplisséhor is een inzethor voorzien van geplisseerd gaas, vergelijkbaar met de plissédeur. De hor is geschikt voor vrijwel alle kunststof ramen en in mindere mate voor houten draaikiepramen (zie onderstaande meetinstructies). De hor wordt zonder boren en schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is slechts 0,8 millimeter.

 

Meetinstructies voor kunststof kozijn

Meet de strakke dagopening van het kozijn in de breedte en in de hoogte op de millimeter nauwkeurig. U hoeft hier geen speling van af te trekken. Wij zorgen voor de juiste productiemaat. U vult op de bestelpagina dus de maten van de dagopening van het kozijn in zonder speling.

Let op: Het is niet mogelijk een inzetplisséhor te plaatsen in een kozijn dat is voorzien van een zogeheten ‘opgedikte vleugel’. Het raam zal dan niet gesloten kunnen worden.

Meetinstructies voor houten kozijn

Meet de strakke dagmaat van het kozijn in de breedte en in de hoogte op de millimeter nauwkeurig. De hoogtemaat wordt bepaald vanaf de bovenkant van de aluminium strip (deze bevindt zich aan de onderzijde tegen het kozijn). Trek hier geen speling van af, wij zorgen voor de juiste productiemaat. U vult op de bestelpagina dus de maten van de dagopening van het kozijn in zonder speling. 

Let op: Wanneer de aluminium strip tussen de staande kozijnstijlen gemonteerd zit (waardoor het kozijn aan de binnenkant volledig vlak is), dient u de inzetplisséhor te bestellen als zijnde voor een kunststof kozijn!

Let op: Het kan zijn dat het draaideel van het raam voorzien is van een lekdorpel/afwateringsneus of van een ventilatierooster. Hierdoor is het mogelijk dat het raam niet gesloten kan worden wanneer een inzetplisséhor geplaatst wordt. Een lekdorpel of een ventilatierooster mag maximaal 15 millimeter uitsteken.

Let op: Het is niet mogelijk een inzetplisséhor te plaatsen in een kozijn dat is voorzien van een zogeheten ‘opgedikte vleugel’. Het raam zal dan niet gesloten kunnen worden.