Menu
Stoffen lamelgordijn 89 mm budget
Extra laag geprijsd
-40%

Solano Stoffen lamelgordijn 89 mm ACTIE

Solano

Stoffen verticale lamellen van het merk Solano kun je bestellen tot 280 cm breed. De maximale hoogte is 290 cm. Daarom zijn stoffen lamellen ook zeer geschikt voor grote raampartijen, erkers en schuifpuien. De stoffen lamellen van Solano zijn van de betere A-kwaliteit. Het systeem schuift soepel heen en weer en heeft een nette afwerking. De prijzen zijn echter heel laag, circa 40% goedkoper dan in de winkel.

Vraag gratis kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Vanaf € 39,95
Levertijd circa 20 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

Productinformatie stoffen lamelgordijn 89 mm

De verticale lamellen hangen in een railsysteem gemaakt van hoogwaardig aluminium. De railkleur is wit (bij benadering RAL 9010). De lamelbreedte is 89 mm. Je kunt kiezen uit meerdere stofkleuren, zoals wit, gebroken wit, crème en grijstinten.

De minimale te bestellen breedte is 21 cm en de maximale breedte is 280 cm. De maximale te bestellen hoogte is 290 cm. Naast standaard ramen zijn ze uitstekend te gebruiken bij grote en afwijkende raampartijen.

Bedieningsmogelijkheden stoffen lamelgordijn

Je opent en sluit de lamellen met een ketting. Met de andere ketting bepaal je vervolgens in welke mate je de lamellen opzij schuift. Er zijn drie mogelijkheden: opzij schuiven van links naar rechts, opzij schuiven van rechts naar links of door middel van een middensluiting waarbij je de ene helft naar links en de andere helft naar rechts opzij schuift.

A-kwaliteit stoffen lamelgordijn

Onze lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen 40% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Technische specificaties

Breedte 21- 280 cm
Hoogte 29 - 290 cm
Systeemkleur Wit
Bediening Handbediening
Breedte lamel 89 mm
Afmetingen rail 40 mm breed x 30 mm hoog
Breedte runner 8,5 mm
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken