Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn
 • Breedte: 40 - 600 cm
 • Hoogte: 40 - 300 cm
 • Levertijd circa 5 tot 10 werkdagen
 • Gratis verzending
 • 3 jaar garantie

Kunststof lamelgordijn 52 mm

Kunststof lamellen zijn zeer geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers, kantoren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Het PVC is kleurvast, werkt brandvertragend en is door de waterbestendigheid eenvoudig te reinigen. Onze PVC lamellen zijn van de betere A-kwaliteit.  Het syteem schuift soepel heen en weer en is netjes afgewerkt. De PVC lamellen zijn zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Als u twijfelt over de kleur, vraag dan gratis kleurstalen aan. 

 • Afmetingen
 • Kleuren
 • Uitvoering
 • Montage
Uw korting: 40%
€ 166,58 € 99,95

Afmetingen

Weet u de afmetingen niet? Bekijk dan de meetinstructies.

Om een kindveilig product te kunnen leveren, vragen wij u de bevestigingshoogte in te vullen. De bevestigingshoogte meet u vanaf de grond tot de hoogte waar de schroeven in de muur of het plafond gaan.

Meer informatie over de Child Safety wetgeving.

Kleuren

Prijsgroep

Meer kleuren kunt u vinden in onze collectie 89 mm PVC lamellen.

Prijsgroep 0 Max. 600 x 300 cm

Lamelkleur

Wit
Wit
20.1000
Gebroken wit
Gebroken wit
20.0022
Creme
Creme
20.1118
Lichtgrijs
Lichtgrijs
20.1119

Uitvoering

Montage

In verband met de montagesteunen dient u een keuze te maken uit in het kozijn (In de Dag) of op het kozijn (Op de Dag). Bij "In de Dag" ontvangt u plafondsteunen (naar boven schroeven)  en bij "Op de Dag" ontvangt u wandsteunen (vastschroeven op de wand of muur)

In de dag
In de dag
Op de dag
Op de dag
+ € 14,95

Systeemkleur

Selecteer hieronder een systeemkleur

Wit
Wit
RAL 9016
Technisch zilver
Technisch zilver
Donkerbruin
Donkerbruin
RAL 8019

Geef hieronder aan aan welke zijde u het pakket wilt. Kiest u voor links dan hangt het pakket links en bij het dichtdoen schuiven de lamellen naar rechts. Bij rechts hangt het pakket rechts en bij het dichtdoen sluiten de lamellen naar links. Bij een middensluiting zit de helft van het pakket links en de andere helft recht en bij het sluiten bewegen de lamellen naar elkaar toe (naar het midden). 

Selecteer hieronder de bedieningskant waarmee u de lamellen opent en sluit

Montage

Wilt u het monteren uitbesteden, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Nadat uw bestelling is geproduceerd neemt èèn van onze specialisten contact met u op voor het maken van een montageafspraak.

De voorrijkosten voor de montageservice bedragen € 59,00 per adres.

Onze meet- en montageservice is niet beschikbaar in de postcodegebieden 2500 t/m 3399, 3900 t/m 7299 en 7499 t/m 7799. Deze postcodegebieden zijn alleen op aanvraag beschikbaar.

Indien u kiest voor onze montageservice, wordt de levertijd verhoogd met 10 werkdagen. Op de montageservivce zijn voorwaarden van toepassing.

Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn Kunststof lamelgordijn
 • Breedte: 40 - 600 cm
 • Hoogte: 40 - 300 cm
 • Levertijd circa 5 tot 10 werkdagen
 • 3 jaar garantie

Productinformatie kunststof lamelgordijn

De lamellen hangen in een railsysteem gemaakt van hoogwaardig aluminium. De rail is te leveren in wit, technisch zilver of bruin. Voor de lamelkleur kunt u kiezen uit wit, gebroken wit, creme, beige en verschillende pasteltinten. Het lamelgordijn is voorzien van transparante lamelhaken die aan de rails bevestigd zijn. De minimale te bestellen breedte is 30 cm en de maximale breedte is 600 cm. De maximale te bestellen hoogte is 300 cm. Naast standaard ramen, zijn ze uitstekend te gebruiken bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. De lamelbreedte van 52 mm is de meest gangbare breedte voor lamelgordijnen. Bent u op zoek naar een andere lamelbreedte of kleur, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Pakketzijde lamellen

Je opent en sluit de lamellen met een ketting (bedieningskant). Met de andere ketting bepaal je vervolgens in welke mate je de lamellen opzij schuift, de pakketzijde. Er zijn drie mogelijkheden:

 • Pakketzijde links:  het pakket hangt links en bij het dicht doen bewegen de lamellen naar rechts
 • Pakketzijde rechts: het pakket hangt rechts en bij het dicht doen bewegen de lamellen naar links
 • Middensluiting: de helft van het pakket hangt links en de andere helft rechts. Bij het sluiten bewegen de lamellen naar het midden (naar elkaar) toe. 

A-kwaliteit kunststof lamellen

Onze lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kunt u zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Technische specificaties

Breedte 40 - 600 cm
Hoogte 40 - 300 cm
Systeemkleur Wit
Bediening Links of rechts door middel van kunststof ketting
Breedte lamel 52 mm
Afmetingen rail 40 mm breed x 25 mm hoog
Breedte runner 8,5 mm