Welkom op onze eerste blog en vernieuwde site

Welkom op onze eerste blog en vernieuwde site

Geplaatst op

Welkom op onze eerste blog en vernieuwde site. Onze webdesigners hebben ontzettend drukke maanden achter de rug maar het eindresultaat mag er zijn! Wij hopen uiteraard ook dat de site voor u gemakkelijker, sneller en overzichtelijker is geworden! Zodat u snel alle informatie over raamdecoratie kunt vinden.

Wat hebben wij aangepast om de webshops voor u overzichtelijker te maken?

U kunt op elk gewenst moment snel producten zoeken in de zoekbalk boven aan de pagina. Onder ieder product staat een zeer duidelijke uitleg over de kwaliteit, mogelijkheden, inmeten en montage, specificaties of overige technische specificaties. Maar ook kunt u nu de productfoto’s vergroten waardoor u een duidelijk beeld krijgt van de structuur van de stof. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan (wel raden wij aan om altijd een gratis kleurstaal aan te vragen). Wij hebben tevens de kleuren al voor u ingedeeld dus u hoeft alleen nog maar zelf aan te geven of u een lichtdoorlatende, verduisterende of transparante stof wilt bestellen. Via de nieuwe blogpagina willen wij u maandelijks inspireren en op de hoogte houden van de nieuwste trends en kleuren.

Waarom online bestellen?

U kunt online snel, eenvoudig en goedkoop de beste A-kwaliteit raamdecoratie bestellen. Doordat wij goede deals kunnen sluiten met verschillende fabrikanten, grootschalige inkoop en lage kosten (geen dure winkelpanden) kunnen wij onze producten tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen aanbieden.

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen? Bel gerust want er staat een professioneel team voor u klaar. Met ruim 20 jaar ervaring in de raamdecoratie kunnen wij zonder schroom zeggen dat wij alles weten van systemen, maten en stoffen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Uiteraard mag u ook langs komen in onze showroom. Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Buiten deze openingstijden zijn wij op afspraak geopend. In onze showroom bieden we meer producten, opties en kleuren aan. Neem ook eens een kijkje op onze andere webshops. Wij bieden naast de raamdecoratie voor binnen ook buiten raamdecoratie aan zoals screens, zonneschermen en rolluiken

Terug naar het blog