Raamdecoratie Trends 2017

Raamdecoratie Trends 2017

Geplaatst op

Uit veel woonblogs blijkt dat de kleuren in 2017 nog warmer worden en dat de kleuren brons en gekleurd natuursteen een steeds grotere rol gaan spelen. De kleurentrends die blijven zijn donkergroen, grijsblauw en donkerblauw. En er worden in 2017 nog prachtige kleuren toegevoegd zoals Denim Blauw (dit is een vergrijsde blauw), diep rood, framboos rood en terracotta. De laatste drie kleuren vallen weer goed te combineren met de ware kurk trend. Kurk zorgt voor extra warmte en is zeker stijlvol materiaal om uw werkkamer of kantoor mee te bekleden. En op het gebied van planten kunt u  uitpakken. Deze mogen in zowel in een groter formaat als in grotere aantallen worden aangeschaft. Hoe meer planten hoe beter! Wij gingen op zoek naar de juiste kleuren raamdecoratie die bij deze nieuwste trends passen.

Raamdecoratie: Donkergroen & Grijsblauw

Deze mooie en diepe kleuren komen nog meer terug in de interieurs in 2017. En wordt aangevuld met een nieuwe kleur Denim Blauw. Op Pinterest Solano Wonen vind je een inspiratiebord met deze nieuwe kleuren. U kunt uw raamdecoratie  bij ons op maat laten maken met deze geweldige kleuren.

Raamdecoratie op maat

Zowel in de stoffen van de rolgordijnen als bij de gordijnen vindt u deze prachtige kleuren terug. Vitrage Medusa, Vitrage Maran, Overgordijn Palette, Overgordijn Structura en de standaard rolgordijnen en rolgordijnen in een cassette. Bereken online uw prijs!

Raamdecoratie van Onlinerolgordijnen.nl & Urban Jungle

Groen, groener, groenst! Combineer natuurlijke tinten met groene verf, groene raamdecoratie en wat bij iedere trend uiteraard niet vergeten mag worden zijn de planten!

Raamdecoratie Jungle

U vindt deze stoffen voor uw raamdecoratie bij de rolgordijnen. En met het sierkussen Leaves heeft u gelijk een match.

Raamdecoratie: Brons & Terracotta

Wilt u een bronzen-touch aan uw interieur geven? Begin dan met accessoires. Er zijn talloze bronzen accessoires zoals de hippe geometrische fruitschalen, lampen of kaarshouders. Maar ook kunt u met onze sierkussens  Dusk en Silke 63 uw interieur voor 2017 aanpassen. Kijk voor een volledig inspiratiebord op Solano Pinterest.  Bent u opzoek naar raamdecoratie met deze trendy kleuren dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. 

Raamdecoratie terracotta

U vindt de terracotta kleuren en de diep rode kleur bij onze rolgordijnen. Ook hebben we een framboos kleur aan de collectie toegevoegd. Die kunt u vinden bij de vitragestof Medusa.

Combineer je eigen stijl met de nieuwe trends en maak er een fantastisch 2017 van!

 

Terug naar het blog