Plisse gordijnen: De ideale oplossing

Plisse gordijnen: De ideale oplossing

Geplaatst op

Plisse gordijnen zijn praktische, stijlvolle en gebruiksvriendelijke producten. En geschikt voor ieder type raam. U kunt zelfs draaikiepramen en koepels op een gemakkelijke manier voorzien van plisse gordijnen. Plisse gordijnen bestaan uit een enkele stof. U heeft de keuze uit lichtdoorlatende stoffen, dessin stoffen, verduisterende stoffen en de nieuwe collectie linnenstructuur stoffen.

Volop mogelijkheden als u kiest voor plisse gordijnen

Zoals u ziet zijn er volop mogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen uit een top down - bottum up en koord- of handgreepbediening. Doordat de plisse gordijnen gemakkelijk omhoog en naar beneden geschoven kunnen worden kunt u zelf bepalen in hoeverre u inkijk wenst in uw woning of werkplek.

Plisse gordijnen

Naast de plisse gordijnen die bestaan uit een enkele stof kunt u ook kiezen voor duo plissegordijnen of duo plisse gordijnen Perfect Fit. De duo plissegordijnen bestaan uit een dubbele stof, ook wel honingraatstructuur genoemd. Door de dubbele stof is een duo plissé energiebesparend, duurzaam en warmtewerend. De optrekkoorden ziet u bij duo plissegordijnen niet, deze zitten verwerkt in het doek. Een duo plissé gordijn met een Perfect Fit systeem kunt u zonder schroeven op uw kunststof kozijn monteren.

Kleurstaal aanvragen voor plisse gordijnen

Wilt u graag vooraf eerst de kleur en de stof van uw plisse gordijn zien? Dat is bij ons geen enkel probleem. Bestel gerust gratis kleurstalen via de site. Om een goede indruk te krijgen van de juiste kleur van de stof, raden wij u aan om de kleurstalen voor uw raam te hangen.

Kleurstalen Plisse Gordijnen

Snel en simpel online besteld

U kunt veilig, snel en simpel plisse gordijnen online bestellen. U kunt aan de hand van de meetinstructies de breedte en hoogtemaat bepalen. Deze vult u in bij de afmetingen. Daarna maakt u een keuze uit de stofsoorten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag telefonisch bij het maken van uw bestelling maar ook voor montage vragen staan wij u graag te woord. U kunt contact opnemen met  058 289 7955 of stuur een e-mail naar info@solanowonen.nl

Terug naar het blog