Nu nieuwe kleuren houten jaloezieën

Nu nieuwe kleuren houten jaloezieën

Geplaatst op

Bent u opzoek naar een natuurlijke en warme uitstraling voor in uw woonkamer, slaapkamer of voor op uw werkplek? Houten jaloezieën zijn dan ideaal. Houten jaloezieën houden de directe zonnestalen buiten en hebben daarnaast een hoge isolatiewaarde. Ze blijft uw woning in de zomer lekker koel en in de winter houdt u de warmte binnen. Wij hebben dit jaar vijf nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie Houten Jaloezieën. Een collectie met een natuurlijke look door de mooie houtstructuur. 

Houten Jalloezie

Verschillende mogelijkheden van houten jaloezieën

Bij Solano Wonen kunt u kiezen uit een lamelbreedte van 50 mm en een lamelbreedte van 65 mm. Deze zijn al vanaf €99,95 te verkrijgen en een houten jaloezie van 65 mm al vanaf €139,95. U kunt de houten jaloezieën op maat laten maken en bij ons op een eenvoudige manier online bestellen. De kleuren wit, gebroken wit en zwart gaan zelfs tot een breedte van 345 cm en 300 cm hoog.

Houten Jaloezie

De kleuren in prijsgroep 1 kunt u bestellen tot 270 cm. Kijk op onze webshop voor alle kleuren in deze prijsgroep. 

Houten Jaloezieën

En de kleuren in prijsgroep 2 zijn tot 260 breed te bestellen. Kijk op onze webshop voor alle kleuren in deze prijsgroep. 

Houten jaloezieën. Een ecologisch verantwoorde keuze!

De houten jaloezieën zijn gemaakt van Basswood hout. Basswood is een lindehoutsoort en komt uit Noord Amerika. Door het gewicht is Basswood uitermate geschikt voor het vervaardigen van houten jaloezieën. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is uiteraard FSC-gecertificeerd. Naast de natuurlijke en warme uitstraling die houten jaloezieën geven, zijn ze dus ook een ecologisch verantwoorde keuze.

Houten jaloezieën en de nieuwste woontrend

Ook sluiten houten jaloezieën perfect aan bij de woontrend Botanisch en Back to nature die zich blijven ontwikkelen. En die je vast en zeker in 2017 weer terug zult zien. Veel meubels en woonaccessoires zijn dit jaar geïnspireerd op de natuur. Ronde en organische vormen passen hier goed bij. 

Terug naar het blog