Lamellen op maat gemaakt

Lamellen op maat gemaakt

Geplaatst op

Heeft u thuis een schuifpui, erker of een grote afwijkende raampartij? Bij Solano Wonen kunnen we iedere gewenste afmeting voor u maken. Verticale lamellen zijn zeer functioneel. In één handomdraai kunt u zelf bepalen hoeveel licht u in de kamer wenst of hoeveel privacy u nodig heeft.

Kunststof lamellen

Wij leveren zowel stoffen lamellen als kunststof lamellen. Het voordeel van de kunststof lamellen is dat het PVC kleurvast is, brandvertragend werkt en eenvoudig te reinigen is. Bij ons kunt u lamellen al vanaf 40 cm breed bestellen en ze kunnen tot maar liefst 600 cm breed gemaakt worden. Kunststof lamellen zijn dus naast het gebruik voor in uw woonkamer of slaapkamer ook zeker geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals een badkamer of een keuken.

Bekijk snel alle kleuren en bereken online eenvoudig uw prijs. U hoeft alleen maar uw gewenste maten in te vullen en een kleur uit te zoeken. Makkelijker kan niet. 

Lamellen                     

Stoffen Lamellen

Stoffen lamellen worden vaak gebruikt in woonkamers en ze zijn uitstekend te gebruiken bij grote en afwijkende raampartijen, zoals erkers, schuifpuien en schuine ramen. Zowel de kunststof als de stoffen lamellen hangen in een railsysteem. Dit is gemaakt van hoogwaardig aluminium waarvan u zelf de gewenste kleur kunt uitzoeken.

A-Kwaliteit lamellen

Onze lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kunt u zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Terug naar het blog