Duo Rolgordijn op maat gemaakt

Duo Rolgordijn op maat gemaakt

Geplaatst op

Een Duo Rolgordijn is ideaal wanneer u twijfelt tussen een jaloezie en een rolgordijn. U kunt namelijk zelf de stand bepalen. Het duorolgordijn heeft twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Zet u ze open dan heeft u het uiterlijk van een jaloezie en daarmee heeft u meer lichtinval in uw kamer. Zet u de banen op elkaar dan heeft u het effect van een rolgordijn, waarmee u tegelijkertijd meer privacy creëert.

Standaard Duo Rolgordijn of met luxe cassette

Wij leveren uw Duo Rolgordijn altijd met een stevig afgewerkt montageprofiel en de stof is voorzien van hoge kwaliteit. De stof en het systeem wordt in Nederland gemaakt en daarom ziet u ook een groot verschil met een goedkoper duo rolgordijn die niet op maat gemaakt is (uit bijvoorbeeld de bouwmarkt). Kiest u voor een Duo Rolgordijn bij Solano Wonen dan kiest u voor degelijke en sterke materialen en altijd exact op maat gemaakt. Zo krijg je geen onnodige kieren of is het duorolgordijn net te breed of te smal voor uw raam.  U heeft de keuze uit 2 modellen; een standaard duorolgordijn met montageprofiel of een duorolgordijn met luxe cassette. De stof wordt dan opgeborgen in een aluminium cassette die u in verschillende kleuren kunt bestellen. 

Een Duo Rolgordijn is online eenvoudig te bestellen

U kunt bij ons een Duo Rolgordijn eenvoudig bestellen via onze webshop. U kunt zelf uw maat invullen (twijfelt u aan de maten dan hebben wij altijd een handige pagina voor u klaar staan met daarin de meetinstructies). Bij de tweede stap kunt u de kleur van het doek bepalen. U heeft de keuze uit een lichtdoorlatende stof, verduisterende stof of Silk Elegance. Bij de derde stap kunt u aanvinken hoe u het rolgordijn wilt monteren, welke systeemkleur u wenst en u heeft nog de keuze aan welke kant u de bediening wilt hebben. Hangen de Duo Rolgordijnen naast elkaar, dan kunt u ook dit aangeven, wij zullen dan de Duo Rolgordijnen voor u uitlijnen.

Duo Rolgordijn & de stoffen

De standaard lichtdoorlatende stof is de meest gangbare stof. Deze stof heeft een iets groffere weving. De Silk Elegance stoffencollectie kenmerkt zich door de zijdeglanzende fijngeweven en zijdeglanzende stof. Dit geeft een chique uitstraling aan uw interieur. De verduisterende stoffen van het Duo Rolgordijn hebben een fijne weving met verduisterende coating. Verduisterende stoffen kunnen alleen tot een hoogte van 170 cm besteld worden. Wilt u eerst de stof even bekijken? Dat is geen probleem. U kunt gratis een kleurstaal aanvragen via onze website.  

  • Silk Elegance is te bestellen tot 275 cm breed en 260 cm hoog
  • Lichtdoorlatend is te bestellen tot 250 cm breed en 300 cm hoog
  • Verduisterend is te bestellen tot 275 cm breed en 170 cm hoog

Heeft u vragen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Duo Rolgordijn

Terug naar het blog