Alles over Perfect Fit Plisse Gordijn

Alles over Perfect Fit Plisse Gordijn

Geplaatst op

Heeft u geen mogelijkheid om te boren of een systeem op te hangen voor uw plisse gordijn? Dan is een Perfect Fit plisse gordijn ideaal voor u. Dit systeem (ook wel Smart Fit) genoemd kunt u bevestigen zonder dat u schroeven hoeft te gebruiken. U kunt de montageclips tussen het glas en het rubber aanbrengen en het frame (met daarin uw plisse gordijn) klikt u hier weer op een gemakkelijke manier in. Het Perfect Fit systeem is geschikt voor zowel kunststof kozijnen als houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd.

Voordelen van een Perfect Fit plisse gordijn

  • U hoeft niet meer te boren dus geen schroefgaten meer in uw kozijn
  • Ideaal voor kunststof kozijnen
  • Volledig geïntegreerde steunen 
  • Stevige aluminium geleidingsprofielen
  • Optimale zonwering door volledige  afdichting door het 4-kaderig profiel
  • Verkrijgbaar in veel trendy kleuren
  • U kunt het frame er gemakkelijk afhalen waardoor reinigen van de ramen geen enkel probleem is
  • Ook te verkrijgen met rolgordijnen en jaloezieën (16 en 25 mm)

Bekijk nu de trendy kleuren van uw Perfect Fit Plisse gordijn

U kunt kiezen voor een lichtdoorlatende stof of een verduisterende stof. Er zijn volop kleuren beschikbaar. Kunt u moeilijk een keuze maken, twijfel dan niet en bestel via de site de gewenste kleurstalen aan. Dit is bij ons gratis en wij raden ook zeker aan om dit vooraf aan uw bestelling te doen. Om een goed beeld te krijgen van de stof kunt u het beste de kleurstalen op het raam plakken.

Plisse Gordijn

Duo Plisse Gordijn met Perfect Fit systeem

Wilt u nog meer opties aan kleuren? Dan kunt u een kijkje nemen bij de Duo Plisse Gordijn Perfect Fit. Bij de collectie van de Duo Plisse Gordijnen kunt u ook de fulltone stoffen kiezen. Fulltone stoffen hebben in tegenstelling tot de standaard stoffen aan de voor- en achterkant dezelfde kleur. Een Duo Plisse is gemaakt van een dubbele stof. Door de dubbele stof houdt het Plisse Gordijn meer warmte buiten. Een duo plisse heeft door de dubbele stof ook een goede isolerende werking.

Fulltone Plisse Gordijn Perfect Fit

Neem ook eens een kijkje bij ons standaard rolgordijnen, rolgordijnen cassettes of duo rolgordijnen

Terug naar het blog