Menu
Aluminium jaloezie 50 mm
-40%

Verano Aluminium jaloezie 50 mm

Verano

De 50 mm jaloezie van het topmerk Verano® is geschikt voor zowel kleine en grote ramen. De 50 mm jaloezie wordt exact op maat gemaakt en is voorzien van een stevige lamel, waardoor deze niet snel doorbuigt en goed tegen een stootje kan. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding. Onze prijzen zijn echter laag, waardoor je dubbel voordeel hebt: A-kwaliteit en lage internetprijzen. 

Om de juiste kleur te kunnen bepalen kun je gratis kleurstalen aanvragen.

Vanaf € 59,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

A-kwaliteit aluminium jaloezieën 50 mm

Wanneer je een jaloezie aanschaft van het merk Verano®, ben je verzekerd van een mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verano® is een Nederlands topmerk en uitgegroeid tot een begrip in de zonweringsbranche. De jaloezieen van Verano® hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding van uw jaloezieën

Onze jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieen worden standaard geleverd met schaarsteunen. Bij elektrische bediening leveren wij koofsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam wordt bevestigd. De afmeting van de bovenbak is diep 5,9 cm x hoog 5,1 cm. Staaldraad zijgeleiding voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

Bediening 50 mm jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een luxe aluminium koordknop.  

Elektrische bediening

Voor meer bedieningsgemak kun je de 50 mm aluminium jaloezie ook bestellen met elektrische bediening zoals ons eigen huismerk accumotor of een Somfy tilt only of Somfy Sonnesse motor.

Ons huismerk accumotor is voorzien van een ingebouwde accu en wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. Door de ingebouwde accu heb je geen aparte batterijhouder nodig. Met de accumotor kun je de jaloezieen alleen tuimelen.

De Somfy Sonesse motor 40 (230V) wordt bediend door middel van een draai- of drukschakelaar. De Somfy Sonesse 40 RTS (230V) wordt bediend door middel van een draadloze afstandsbediening. Een Sonesse motor is bedraad en moet aangesloten worden op een stroompunt. Met deze motor kun je de jaloezie zowel op en neer bewegen als tuimelen.  

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op onze website, bestel je heel eenvoudig je jaloezieën. Je vult de afmetingen, de kleur, bedieningskant en eventuele opties in. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de jaloezieën kunt monteren. 

Wil je niet zelf inmeten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Ladderkoord of ladderband

Onze 50 mm aluminium jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. De ladderkoorden worden in dezelfde of bijpassende kleur als de lamellen geleverd. Wil je je interieur een stoere look geven, dan is ladderband een goede keuze. De ladderbanden kunnen in de kleur van de jaloezieën besteld worden, maar voor meer contrast kunt u ook een andere kleur kiezen zoals een witte jaloezie met zwart, grijs of taupe ladderband.

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 120 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 200 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 280 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 360 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 400 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden

Pakkethoogte (indicatie)

  Met ladderkoord Met ladderband
t/m 100 cm hoog 8 cm 8 cm
t/m 150 cm hoog 11 cm  13 cm 
t/m 200 cm hoog  13 cm  15 cm 
t/m 250 cm hoog  15 cm  18 cm 
t/m 300 cm hoog 16 cm 19 cm 
t/m 350 cm hoog 18 cm  22 cm 
t/m 400 cm hoog 20 cm  24 cm 
t/m 450 cm hoog 22 cm  26 cm 
t/m 500 cm hoog 24 cm  28 cm 

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 280 cm breed 5 steunen 
t/m 340 cm breed 6 steunen 
t/m 400 cm breed 7 steunen

 

Technische specificaties 

Minimale afmetingen 23,5 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 400 cm breed x 400 cm hoog
Systeemkleur Zelfde kleur als lamel
 Bediening Handbediend (koord/koordsysteem) of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 5,1 cm breed x 5,9 cm hoog
Afmetingen steunen Schaarsteun: 6,6 cm diep x 5,6 cm hoog
Koofsteun: 9,5 cm diep x 7 cm hoog
Lameldikte 0,21 mm
Gratis kleurstalen Meetafspraak maken