Menu
Aluminium jaloezie 25 mm
-40%

Verano Aluminium jaloezie 25 mm

Verano

De 25 mm aluminium jaloezie van het topmerk Verano®, is de meest verkochte jaloezie uit ons assortiment. De jaloezie wordt exact op maat gemaakt en heeft een lameldikte van maar liefst 0,21 mm, waardoor de lamel niet snel doorbuigt en goed tegen een stootje kan. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding. Bij ons koop je een A-kwaliteit die je doorgaans alleen in de betere interieurwinkels kunt kopen, alleen bespaar je tot wel 40% op de verkoopadviesprijzen. 

Om de juiste kleur te kunnen bepalen kun je gratis kleurstalen aanvragen.

Vanaf € 39,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

A-kwaliteit jaloezieën 25 mm

Wanneer je een jaloezie aanschaft van het merk Verano®, ben je verzekerd van een mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verano® is een Nederlands topmerk en is uitgegroeid tot een begrip in de zonweringsbranche. De jaloezieen van Verano® hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding van de jaloezieën

Onze jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieen worden standaard geleverd met schaarsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam wordt bevestigd. De afmeting van de bovenbak is 2,5 cm x 2,5 cm Zijgeleiding voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

25 mm jaloezieen voor draaikiepramen

Voor draaikiepramen zijn verschillende mogelijkheden maar niet elke raamdecoratie is hiervoor geschikt. Met klemsteunen voor draaikiepramen, bevestig je heel eenvoudig de jaloezie op het draaikiepraam. Je klemt deze steun zonder boren of schroeven aan de bovenkant van het raam vast. Op de bestelpagina kun je de klemsteunen optioneel bijbestellen bij de 16 en 25 mm jaloezieen van Verano®.

Handbediening of elektrisch

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een aluminium koordknop.

Voor meer bedieningsgemak kun je de 25 mm aluminium jaloezie ook bestellen met een Somfy Tilt & Lift 12 volt motor of een Somfy AMS 25 motor (24 volt). De Tilt & Lift motor wordt geleverd inclusief batterijhouder met 10 oplaadbare batterijen. De Somfy AMS 25 motor is een bedrade motor en wordt bediend door middel van de Inis DC schakelaar met ingebouwde transformator. 

25 mm aluminium jaloezie met PerfectFit systeem

Een jaloezie met een PerfectFit sytsteem kun je heel eenvoudig en zonder schroeven op uw kozijnen monteren. Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen en voor naar binnen draaiende ramen, zoals bijvoorbeeld draaikiepramen. Ga naar de pagina Aluminium jaloezie 25 mm PerfectFit voor meer informatie.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op onze website, bestel je heel eenvoudig je jaloezieën. Je vult de afmetingen, de kleur, bedieningskant en eventuele opties in. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de jaloezieën kunt monteren. 

Wil je niet zelf inmeten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Verdeling ladderkoorden

t/m 64,9 cm breed 2 ladderkoorden
t/m 129,9 cm breed 3 ladderkoorden
t/m 179,9 cm breed 4 ladderkoorden
t/m 279,9 cm breed 6 ladderkoorden
t/m 320 cm breed 7 ladderkoorden

Pakkethoogte (indicatie)

t/m 100 cm hoog 8 cm
t/m 150 cm hoog 9,5 cm 
t/m 200 cm hoog  11 cm 
t/m 250 cm hoog  13 cm 
t/m 300 cm hoog 14 cm

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 280 cm breed 5 steunen 
t/m 320 cm breed 6 steunen 

Technische specificaties

Minimale afmetingen 17 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 400 cm breed x 300 cm hoog
Systeemkleur Zelfde of bijpassende kleur als lamel
 Bediening Handbediend (tuimelstang/koordsysteem) of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 2,5 cm x 2,5 cm
Lameldikte 0,21 mm
Uitvoering jaloezie met PerfectFit frame

framebreedte rondom 40 mm. Het frame valt 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten.

 

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken