Menu
Aluminium jaloezie 16 mm
-40%

Verano Aluminium jaloezie 16 mm

Verano

De 16 mm jaloezieen van het topmerk Verano® zijn van de betere A-kwaliteit. De jaloezieën hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm.  Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding. De maatwerk 16 mm jaloezieen van Verano® bieden wij standaard aan met hoge kortingen.

Om de juiste kleur te kunnen bepalen kun je gratis kleurstalen aanvragen.

Vanaf € 49,95
Levertijd circa 10 werkdagen
Liever laten meten en monteren?
Maak een afspraak
  • 2 jaar garantie
  • Veilig achteraf betalen
  • Klanten waarderen ons met een 8.8/10
iDEAL Klarna: Achteraf betalen Webshop keurmerk The Feedback Company
Informatie
Technische specificaties
Meet- en montageservice
Afbeeldingen
Kleurstalen

A-kwaliteit aluminium jaloezieën

Wanneer je een jaloezie aanschaft van het merk Verano®, ben je verzekerd van een mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. Verano® is een Nederlands topmerk en uitgegroeid tot een begrip in de zonweringsbranche. De jaloezieen van Verano® hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding van de 16 mm jaloezieën

Onze jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieën worden standaard geleverd met schaarsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam wordt bevestigd. De afmeting van de bovenbak is 2,5 cm x 2,5 cm Zijgeleiding voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

16 mm aluminium jaloezieën voor draaikiepramen

Voor draaikiepramen zijn verschillende mogelijkheden maar niet elke raamdecoratie is hiervoor geschikt. Met klemsteunen voor draaikiepramen, bevestig je heel eenvoudig de jaloezie op het draaikiepraam. Je klemt deze steun zonder boren of schroeven aan de bovenkant van het raam vast. Op de bestelpagina kun je de klemsteunen optioneel bijbestellen bij de 16 en 25 mm jaloezieen van Verano®.

Handbediening of elektrisch

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met de tuimelstang en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een aluminium koordknop.  

Voor meer bedieningsgemak kun je de 16 mm aluminium jaloezie ook bestellen met een Somfy Tilt & Lift 12 volt motor of een Somfy AMS 25 motor (24 volt). De Tilt & Lift motor wordt geleverd inclusief batterijhouder met 10 oplaadbare batterijen. De Somfy AMS 25 motor is een bedrade motor en wordt bediend door middel van de Inis DC schakelaar met ingebouwde transformator. 

Aluminium jaloezie PerfectFit 

Een jaloezie met een PerfectFit sytsteem kun je heel eenvoudig en zonder schroeven op uw kozijnen monteren. Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen en voor naar binnen draaiende ramen, zoals bijvoorbeeld draaikiepramen. Meer informatie kun je vinden bij de Aluminium jaloezie PerfectFit.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op onze website, bestel je heel eenvoudig je jaloezieën. Je vult de afmetingen, de kleur, bedieningskant en eventuele opties in. Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de jaloezieën kunt monteren. 

Wil je niet zelf inmeten en/of monteren? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice.

Verdeling ladderkoorden

t/m 64,9 cm breed 2 ladderkoorden
t/m 119,9 cm breed 3 ladderkoorden
t/m 149,9 cm breed 4 ladderkoorden
t/m 229 cm breed 6 ladderkoorden
t/m 280 cm breed 7 ladderkoorden

Pakkethoogte (indicatie)

t/m 100 cm hoog 8 cm
t/m 150 cm hoog 10 cm 
t/m 200 cm hoog  12 cm 
t/m 250 cm hoog  14 cm 
t/m 260 cm hoog 16 cm

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 280 cm breed 5 steunen 

 

Technische specificaties

Minimale afmetingen 27,5 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 300 cm breed x 260 cm hoog
Systeemkleur Zelfde of bijpassende kleur als lamel
Bediening Handbediend (tuimelstang/koordsysteem) of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 2,5 cm x 2,5 cm
Lameldikte 0,21 mm
Uitvoering jaloezie met PerfectFit frame

framebreedte rondom 40 mm. Het frame valt 2,5 cm vanaf de glaslat naar binnen en 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten.

 

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken