Menu

Monteur binnen- en buitenzonwering 32-40 uur

Een zelfstandige baan met veel vrijheid, flexibele werkdagen, een goed salaris en een prettige werksfeer. Dat is wat wij onze nieuwe monteur zonwering kunnen bieden. Heb je ervaring als zonweringsmonteur, ben je klantvriendelijk, behulpzaam en werk je oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Hoe ziet je dag er uit?

Als monteur zonwering monteer je de ene dag zonwering zoals rolgordijnen, jaloezieen, screens en zonneschermen en de andere dag doe je service klussen, meet je producten in en geef je advies aan klanten.

Wat vragen wij?

Je hebt ervaring als zonweringsmonteur en bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan bij een dynamische bedrijf, waar je in een professionele en informele werksfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s.
  • Vakantiedagen en vakantietoeslag conform CAO Wonen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Goede pensioenregeling.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Korting op alle spullen die we verkopen.

Over ons

Sinds 2010 biedt Solano Wonen online en offline maatwerk binnenzonwering, buitenzonwering, horren en vloeren aan. Met een ruim assortiment, A-kwaliteit en lage internetprijzen onderscheiden wij ons van veel online aanbieders. Wij bieden onze producten aan via een zestal webshops: onlinerolgordijnen.nl, onlinezonneschermen.nl, rolluikentotaalshop.nl, screenstotaalshop.nl, gordijnentotaalshop.nl en horrentotaalshop.nl.

Daarnaast hebben wij een grote showroom in Leeuwarden waar onze klanten in één oogopslag kennismaken met ons complete assortiment. Ook een adviseur of monteur aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Klanten kiezen ervoor om zelf te meten en monteren of schakelen de hulp van onze monteurs in. Ook een bezoek aan onze showroom in Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Dit is tevens de plek waar ons magazijn en customer care afdeling zich bevinden.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie op naar solliciteren@solanowonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gratis kleurstalen Meetafspraak maken